Čović: "Mnogo će nam značiti ovo iskustvo"

Autor: Beta Beta
petak 19.02.2016.
11:40
Izvor: Beta

Košarkaš FMP-a Filip Čović čestitao je Partizanu, ali i svojim saigračima i pored večerašnjeg poraza od crno-belih u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

b92.net
b92.net

Povezane vesti

"Mnogo nam znače ovakve utakmice, bilo je jako teško emotivno i fizički. U drugom poluvremenu smo se navikli na malo jaču igru jer mi ne igramo ovakve utakmice. Inače, u našoj ligi smo fizički dominantni, a ovde je protivnik bio fizički dominantniji", rekao je Čović novinarima u Nišu.

FMP je propustio priliku da se plasira u polufinale Kupa, pošto je sa 85:83 poražen od Partizana.

Tim iz Železnika je gubio 16 poena razlike, ali je i pored toga imao priliku da pobedi, ali je Ilija Djoković promašio šut za tri poena u poslednjoj sekundi utakmice.

Kapiten FMP-a je kazao da je zadovoljan igrom svog tima, ali ne i poslednjim napadom.

"Poslednji napad nismo odigrali kako smo želeli, ali u tim trenucima ne možete mnogo da 'hendlujete' i razmišljate kako će i šta biti", kazao je on.

Čović nije želeo mnogo da govori o uvredama navijača Partizana.

"To je standardno, neću da komentarišem to, navikao sam, ceo život je to tako", istakao je Čović.

Partizan će se u polufinalu sastati sa pobednikom duela između Crvene zvezde i Smedereva 1953, koji će se igrati u petak od 21.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Nemanjic
Friday, 19.02.2016
19:26

Pratio sam Filipa jos od kadeta i mogu da kazem da je u FMP-u kao junior dosegao sigurno vrhunac iako je i dalje odlican igrac za ove nase prostore.Mislim da nije zasluzio ovo i apelujem jer sam Grobar da ga ostavimo na strani.Pravi je sportista i ne zasluzuje to kao niti jedan igrac na terenu.Gledajte stare utakmice i vidite sa kim su se igraci Partizana najvise pozdravljali i koga su najvise postovali

avatar
Friday, 19.02.2016
13:15

Partizan nikako neće moći da se sastane sa crvenom zvezdom jer ona ne učestvuje na KRK, možemo protiv Smedereva 1953 i crvene zvezde telekom tj.FMP-a koji je promenio ime.

avatar
Doktor_Ijopet!
Friday, 19.02.2016
12:55

Ja ne znam cemu one uvrede, sta je ovaj decko uradio lose bilo kome? Prosecan igrac koji igra u prosecnom klubu i nista vise od toga. Nikada nisam cuo da je rekao bilo sta lose upuceno bilo kome. Ali dobro, to je ta avangarda...

avatar
Friday, 19.02.2016
18:37

pa taj prosecan igrac je vasa legenda ... niste vi krivi sto nemate bolje ... ja ga poznajem licno , ali cu te ipak ostaviti u uverenju da nikad lose nista nije uradio (osim sto je imao platu kod tate vecu nego Kobi Brajant u Lejkersima)

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 20.02.2016
00:16

Ja l ga ti mozda placas?