Čović: "'Marakanu' bismo rasprodali za sat vremena"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.01.2017.
09:46
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Nebojša Čović poručio je da bi crveno-beli za meč sa Panatinaikosom rasprodali kapacitet stadiona "Rajko Mitić" da su ga imali na raspolaganju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Veliko interesovanje koje vlada za večerašnju utakmicu Crvene zvezde mt:s i Panatinaikosa rezultiralo je rekordno brzom rasprodajom karata koje su u sredu planule za desetak minuta.

Hala "Aleksandar Nikolić" svakako će biti mala da primi sve one koji su želeli na utakmicu, ali nema sumnje da će izabranici Dejana Radonjića imati vrhunsku podršku sa tribina od strane srećnika koji su došli do karata.

"To je važan momenat, velika satisfakcija, ali i najbolji pokazatelj da radimo prave stvari. Sport postoji zbog publike. Takvo interesovanje govori da su navijači zadovoljni našim radom" rekao je prvi čovek Crvene zvezde mt:s Nebojša Čović za "Žurnal".

Predsednik aktuelnog šampiona Srbije i regionalne ABA lige tvrdi da je interesovanje za duel sa Panatinaikosom bilo takvo da bi klub bez ikakvih problema rasprodao kapacitet stadiona "Rajko Mitić".

"Da smo imali kapacitet 'Marakane' i nju bismo rasprodali. Možda ne za 15 minuta, ali za sat vremena sigurno. I to me veoma raduje. Stvarno mi je žao što iz objektivnih razloga ne možemo da igramo u 'Areni'. Pri tome, prihod od ulaznica je izuzetno važna stavka u našem budžetu" dodao je Čović.

Crvena zvezda mt:s posle 19 odigranih utakmica u Evroligi zauzima peto mesto na tabeli sa skorom 11-8 ali Nebojša Čović poručuje da bi navijači trebalo da "spuste loptu".

"Potpuno je nemoralno slušati određene priče da mi sada treba da budemo na fajnal-foru i da igramo finale, od istih onih ljudi koji su pre početka sezone prognozirali da ćemo imati jednu ili dve pobede" poruka je Nebojše Čovića.

Košarkaški spektakl u "Pioniru" počinje u 19 časova, a oni koji nisu imali sreće da se domognu ulaznice moći će da prate meč putem TV prijemnika jer je direktan prenos obezbeđen na prvom kanalu Sportkluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 26.01.2017
15:02

Sretno komšije, neka padne PAO.

avatar
Realni Arthur
Thursday, 26.01.2017
14:49

Pa sta dodati, nemam reci zaista, ko se ovome nadao, mogu slobodno da kazem NIKO! Koliko ja znam Gist ne igra vecera, ali bez obzira na sve, meni je zao malo nasih kosarkasa, spavanje na aerodromu i to ne jednom ove godine, i sve to naravno utice i na sigurnost pri sutu, i na koncentraciju i na kraju na krajeva i na agresivnost. Kako god da zavrsi utakmica, pa cak ni jednu pobedu vise ne imali, meni je puno srce i tolko sam srecan za sve ove rezultate sto su do sada postigli. Poseban pozdrav ide Gosp. Nebojsi Covicu, hvala ti za sve sto si uradio za Zvezdu, bices ikona Delija dok god postoji Zvezda. Srecno svima za veceras, posebno nasim crveno belim gladijatorima!

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 26.01.2017
12:25

Samo lagano, jedna po jedna

avatar
Darko123456
Thursday, 26.01.2017
11:55

Samo ovako radite , i bice sve kako treba. I mani te se raspravljanja i sa vecitim , i sa bilo kim drugim . Gledajte svoja posla , i sve ce biti ok :)

avatar
Amar Zornic
Thursday, 26.01.2017
11:23

Brat Cova spusta loptu a kaze rasprodao bi Marakanu za sat vremena :) Sala na stranu vcrs ce biti veoma veoma tesko . Treba se cuvati da nas ne uhvate u brz ritam i moramo jako stegnuti reket gde ce Burusis i Gist voditi glavnu rec al ne sumnjam da ce Kuz i Milko biti na nivou . Tompson bi danas mogao da odigra dobro naspram njih takodje.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 26.01.2017
11:23

Има нас има као Кинеза.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 26.01.2017
11:19

Највећа српска породица правог српског клуба.