Čović: "Libijci gađali Turke papcima!"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.01.2015.
11:27
Izvor: Sportske.net, informer

U razgovoru za "Informer" govorio je Nebojša Čović o meču protiv Galatasaraja, između ostalog i o incidentu koji se desio pred početak utakmice, ali i o statusu trenera Dejana Radonjića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena Zvezda Telekom je izgubila i treću utakmicu u Evroligi, a Nebojša Čović se osvrnuo na izveštaj koji su objavili zvaničnici ovog takmičenja, ali i na incident koji se dogodio pred početak utakmice.

"Nema nijedne zamerke, samo pohvale. Zameram samo pojedinim medijima u državi koji su izgleda priželjkivali da se u meču desi krvoproliće. Kako ništa od toga nije bilo, onda traže od Evrolige da kazni Zvezdu. Ponekad hoćemo da budemo veći katolici od Pape.

Nadležni organi i klub su odradili sve kako treba i pokazali smo civilizovanoj Evropi kako treba da se organizuje meč visokog rizika
.", rekao je Nebojša Čović.

Zatim se osvrnuo na čuveni događaj pred početak meča.

"Nemam još punu informaciju, ali klub će podneti prijave protiv svih koji su bacili papke na teren. Ono što sam zasad saznao jeste da ti ljudi imaju libijsko državljanstvo, a navodno su veliki Zvezdaši.", istakao je on u izjavi za Informer.

Kasnije je i negirao sve priče oko smene Dejana Radonjića sa klupe Crvene Zvezde.

"Ma, kakav otkaz, to su želje pojedinih medija...", zaključio je Nebojša Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke