Čović ima poruku za "obolele umove" koji se slikaju na Jagodinom grobu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.02.2017.
13:22
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Nebojša Čović dao je komentar na učestale provokacija "navijača" Galatasaraja i poslao poruku da će se njegov klub "svetiti" na terenu.

Epa/Alexandros Vlachos
Epa/Alexandros Vlachos

Povezane vesti

Više puta su nakon ubistva Marka Ivnovića takozvani navijači Galatasaraja dolazili na Jagodin grob i pravili fotografije koje su potom postavljanje na društvene mreže uz sramotne poruke.

Poslednja u nizu takvih provokacija dogodila se u utorak zbog čega je reagovao i predsednik KK Crvena zvezda mt:s Nebojša Čović. Prvi čovek crveno-belih poručio je za "Alo" da se radi o provokacijama koje smišljaju "oboleli umovi".

"Šta reći za takvu vrstu provokacije. Ubiti čoveka krvnički, pa slaviti njegovo ubistvo slikajući se ispred groba, i to ne prvi put, može da bude samo delo obolelog uma. Ima li kraja morbidnosti tih ljudi" kazao je Čović.

Marko Ivković je ubijen ispred dvorane "Abdi Ipekči" u Istanbulu u novembru 2014. godine uoči meča Galatasaraj - Crvena zvezda. Dva kluba će 23. februara odmeriti snage u okviru 23. kola Evrolige, a Nebojša Čović poziva navijače da ne nasedaju na provokacije.

"Definitivno hoće da isprovociraju i stvore dodatnu tenziju pred jedan od odlučujućih mečeva za Top 8. Treba ostati hladne glave, i molim navijače da ne urade nešto što bi štetilo klubu. Marko Ivković će zauvek ostati u našim srcima, a Galatasaraj će odgovor na ovo dobiti 23. februara, kada ih pobedimo na parketu. To će biti trijumf sa Marka" poručio je Čović.

Podsećamo da su navijači Crvene zvezde mt:s pred utakmicu sa Anadolu Efesom podelili letke na kojima je dato uputstvo da se na utakmicu sa Galatasarajem dođe u majicama sa likom Marka Ivkovića kako bi se pokazalo da ubijeni navijač i dalje živi u srcima svojih drugova sa tribine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak