Čović: ''Hvala Evroligi, očekujemo podršku grada i države''

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.06.2014.
23:34
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle zvanične potvrde da će Crvena zvezda Telekom sledeće sezone biti jedini srpski predstavnik u Evtroligi, oglasio se i predsednik Zvezde Nebojša Čović.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom biće jedan od 24 kluba koji će se u sezoni 2014-15 takmičiti u elitnom evropskom takmičenju. Ono što je za crveno-bele još značajnije, jeste podatak da neće morati ni da plate tu ''specijalnu pozivnicu'' koja im je danas i zvanično dodeljena.

Naravno, mnogo razloga za zadovoljstvo u Zvezdi posle svega, a presrećan je i prvi čovek kluba Nebojša Čović, koji smatra da je ovo samo još jedna potvrda da se u ovom klubu kvalitetno radi i da ljudi u Evroligi to prepoznaju.

''Zahvaljujemo se Evroligi jer nam je ukazala veliko poverenje, a posebno smo zahvalni na činjenici da nam je 'vajld karta' omogućena bez plaćanja. To je samo još jedna potvrda ispravnosti načina rada celokupnog menadžmenta i uprave kluba.

Mi godinama unazad gradimo partnerske odnose sa Evroligom, od uspešne organizacije kvalifikacionih turnira za juniore, do ispunjavanja svih standarda koje pred nas postavlja Evroliga, a koji se pre svega odnose na transparentno finansijsko poslovanje. Dokaz da smo na ispravnom putu i da Evroliga ceni naš rad je podatak što je dokazala po drugi put, jer smo i 2012. godine dobili specijalnu pozivnicu za učešće u Evrokupu''
, ističe Čović.

Predsednik Crvene zvezde Telekom je uveren da će crveno-beli opravdati poverenje, da će ostvariti zapažene rezultate, ali ne krije da u tom cilju očekuje i podršku grada i države.

''Potrudićemo se da svojim igrama, posetom publike i atmosferom na utakmicama po kojoj smo poznati širom Evrope opravdamo ukazano poverenje. Očekujem da ćemo kao jedini klub iz naše zemlje koji učestvuje u Ervoligi naići na razumevanje od strane države i grada Beograda i da ćemo imati njihovu podršku'', zaključio je Čović.

Svoje protivnike u prvoj fazi takmičenja Zvezda će saznati 10. jula, za kada je zakazan žreb.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke