Čović, Đilas...? Vujošević nikome ne ostaje dužan!

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.06.2015.
21:11
Izvor: Beta

Nismo ni sumnjali, kada krene polemika u srpskoj košarci, teško ju je zaustaviti. Već smo navikli na prepucavanja na relaciji Vujošević - Čović, a danas je trener Partizana ušao u verbalni sukob i sa predsednikom KSS Draganom Đilasom.

Beta/Igor Kupljenik/Bobo
Beta/Igor Kupljenik/Bobo

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević nazvao je danas predsednika Košarkaškog saveza Srbije Dragana Đilasa "pomoćnim osobljem" i naglasio da nije hteo da razgovara sa prvim čovekom saveza, već da je komentarisao trenutnu situaciju u kojoj se sport nalazi.

"Ja nisam hteo da komuniciram sa njim, već sam komentarisao dešavanja oko lige. A kada bih hteo da komuniciram, to ne bi bilo s njim, jer ni ja ne razgovaram sa pomoćnim osobljem, a on jeste pomoćno osoblje u Savezu", rekao je Vujošević agenciji Beta.

Trener Partizana komentarisao je današnje saopštenje Đilasa, koje je, opet, usledilo posle Vujoševićeve konferencije za novinare, na kojoj je šef stručnog štaba crno-belih komentarisao sukob ABA lige i FIBA, kao i mogući razvoj događaja.

On je tada pomenuo Đilasa, rekavši da predsednik KSS želi jako domaće takmičenje jer bi tako "ostao upamćen kao veliki predsednik".

Đilas je nešto kasnije izdao saopštenje u devet tačaka, u kojima je odgovarao na Vujoševićeve komentare, iako je u prvoj od tačaka naveo:

"Kao predsednik KSS komuniciram isključivo sa predsednicima klubova, a ne sa trenerima i pomoćnim osobljem".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Thursday, 11.06.2015
23:38

Nekad trener, danas medijski govornik.

avatar
Pera Zambula opet
Friday, 12.06.2015
14:41

Nekad trener i sada trener... medijski govornik uvek...legenda :) Kralj kosarke Dule Vujosevic :) casovi ljubavi :)

avatar
Zoran Stevic
Sunday, 14.06.2015
00:56

Da, umalo zaboravih...nCASOVI LJUBAVI....axxaxaxaxaxaxaxxa.....sve manje ljubavnika na poznatim caasovima.

avatar
Skaut1
Friday, 12.06.2015
15:53

Najbolji recept za dotičnog je ignorisanje...nNijedan novinar ne sme da mu postavi prava pitanja, jer odmah kreće u hajku na istog. nUšao je u seriju izbegavanja EL, samo neka nastavi niz.

avatar
Thursday, 11.06.2015
23:27

ovako REALNO za nase klubove je dobro da igraju ABA ligu,jer se tamo mnogi talenti razvijaju i kasnije odu u inostranstvo i dobro unovce svoj talenat,e sada ako zbog toga ispasta reprezentacija,ja sam da se istupi iz ABA lige,ali to bi onda bilo unazad za nasu jako slabu domacu ligu gde nijedan mladi talenta,igrac nece pokazati iskreno bas nista i nijedan stranac ne bi zeleo da igra tu nasu ligu,tj kada kazem za stranca kvalitetan,a ne neki tamo iz Afrike koji bi samo da igra negde da nije u bedi :D

avatar
banea
Thursday, 11.06.2015
22:03

Pa sa kime on jos nije usao u sukob,da moze posvadjao bi se i sam sa sobom!

avatar
Skaut1
Friday, 12.06.2015
15:54

Može, pa i svađa se. Ima svake nedelje novi stav po istim pitanjima, čuj nedelje, menja mišljenje na svaka 2-3 dana.

avatar
Patrick Bateman
Thursday, 11.06.2015
21:54
avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 11.06.2015
21:31

Kao postovalac Partizana i Vujosevica moram da kazem da sve ovo nema smila i ovo je ne samo minus i za Djilasa, Vujosevica, Covica i svih ostalih.....Hrvati su od pocetka bili za ulazak u ovu a sada za izlazak iz ove....kod nas je Zvezda I FMP od starta bili za ulazak dok Partizan i Hemofarm ne, sad Partizan hoce da sotane a Zvezda Telekom da ode....ovo samo kod nas ima...niakda sloga, vecite prepirke i vecita podeljenost....nemam reci da opisem koliko smo los narod postali :(

avatar
Dado Sneža Radusinović
Thursday, 11.06.2015
21:31

Doktor Dule nočna mora ovih nesretnika sa kalemegdana pravo u metu!!!14 u nizu bez kralja ne valja

avatar
Padinjak21
Thursday, 11.06.2015
22:20

A sta je pravo u metu??? To sto ponavlja ono sto je njemu Djilas rekao?? Sta se buni Dule kada Djilas kaze da je za ABA ligu ali da se promeni struktura jer tako zahteva FIBA!? Ne razumem sta vama nije jasno oko toga. Mozda dule ima svoj procenat u toj ligi pa mu je lepo...

avatar
Raky_b
Friday, 12.06.2015
08:23

kao sto bi mogao shvatiti, kada bi imao cime, Partizan ima udeo u toj ligi. bas kao i ostali klubovi ucesnici.jasam od pocetka rekao da je ovo sve samo igra. reprezentacija nije u problemu, to su samo prazne pretnje...a nije u problemu ni Zvezda. u ostalom preko veza u EL, dobila je mesto i u prethodne dve sezone, kada to na terenu nije izborila. pa ko da joj sad kad je to mesto posteno dobila, to isto i uzme!? njok, ovo je samo igra pudlice, koji zeli da on bude taj koji je glavni u ABA ligi.nKSS se po njegovom nalogu zalio ULEBu, koji je to iskoristilo u svom privatno ratu sa EL.ni onda kad se ispostavilo da se savez bori za interese samo jednog kluba, da se ostali sa tim nisu slozili, ULEB je poslao obavest u kojoj je jasno napisao da mu je dosta igrica KSS.

avatar
mibo$$$.
Thursday, 11.06.2015
21:26

Duletu opet kriva zvezda telekom,koliko vidim...

avatar
Z
Thursday, 11.06.2015
21:20

Hrvati su ovaj problem resili za jedan dan......a kod nas- CIRKUS SE NASTAVLJA.......ne znam da li nekome promice poenta, ali mi smo vicesampioni sveta, i jedni od glavnih kandidata za zlato na predstojecem EP....CEMU SVE OVO!!??

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 11.06.2015
21:30

5-8 mesta a to što su komšije rešile je zato što nemaju prvog čoveka i Djida.

avatar
MiljusWHU
Thursday, 11.06.2015
21:18

Oko čega se mi prepucavamo .... Jaooo. Pusti momke nek igraju i neka se sele iz ove .... zemlje.