Čović: "Bez euforije, molim!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.03.2017.
12:43
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Nebojša Čović podsetio je navijače šta su prioriteti i zatražio od njih bezrezervnu podršku.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Dan nakon što je aktuelni šampion Srbije doživeo ubedljiv poraz u Madridu predsednik KK Crvena zvezda mt:s Nebojša Čović obratio se navijačima.

Prvi čovek crveno-belih zatražio je bezrezervnu podršku navijača uoči najvažnijeg dela sezone i podsetio na to da je titula u ABA ligi prioritet svih prioriteta.

"Pred nama je izuzetno važan period sa utakmicama u regionalnoj ligi na prvom mestu. To takmičenje smo označili kao naš najveći prioritet. Takmičenje u Evroligi, predstavlja nadogradnju, ali bez bilo kakvog opterećenja.  Dobro smo za sada odradili ovaj deo posla, a sada slede najvažniji mečevi" kazao je Čović.

Crvena zvezda mt:s odavno je obezbedila prvo mesto u ligaškom delu regionalnog šampionata, ali Nebojša Čović podseća da plej-of serija tek sledi i da tu ne sme biti greške.

"Apelujem na naše navijače da nam pruže podršku na predstojećim utakmicama Evrolige, a naročito  na polufinalnim utakmicama ABA lige. Važno je da podsetim, koliko je bilo teško protiv Cedevite u Beogradu u prvoj utakmici polufinala ABA lige prošle sezone. Zato je važno da dobijemo veliku podršku na svim predstojećim utakmicama ABA lige i Evrolige" dodao je Nebojša Čović.

U poslednjih pet kola Evrolige crveno-beli će pokušati da se zadrže među prvih osam ekipa na tabeli i da na taj način, u novom formatu takmičenja, ponove uspeh iz prethodne sezone kada su se domogli plej-ofa.

"Delimično mogu da razumem zašto je napravljena euforija oko nastupa našeg tima u Evroligi. Ali, moram da zamolim sve koji žele dobro našem klubu... da tu euforiju izostave, jer nam neće doneti ništa dobro! Prevelika su očekivanja, a budžet i okviri u kojima radimo su premali! Zato molim sve da nam pružaju bezrezervnu podršku, da budu uz tim sada kada je važno, i da priče o eventualnim pozicijama, nekakvim protivnicima, plej ofu, i čak fajnal-foru Evrolige ostave po strani!" poručuje Čović.

Predsednik Crvene zvezde mt:s ponovio je da mesta za euforiju nema i da takav pristup ne donosi rezultat.

"Pokazali smo po ko zna koji put da znamo šta radimo, potrebna nam je samo iskrena podrška u svakom smislu. Naša strategija je već poznata 'korak po korak', sigurno ka zacrtanom cilju i to polako, realnom brzinom, jer sve što je prebrzo i euforično, na kraju ispadne kuso i loše" zaključio je Čović.

Crvena zvezda mt:s u narednih sedam dana treba da odigra tri meča i to protiv EA7 Olimpije u Milanu, te Budućnosti i Olimpijakosa u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragonkš
Saturday, 11.03.2017
15:52

Opet poziva onog ko im pomaže 3 godine zaredom

avatar
Dragonkš
Saturday, 11.03.2017
15:49

Čovek zvani ; saopštenje

avatar
Saturday, 11.03.2017
15:21

bice euforije kada moralni gmizavac vrati otete pare , otet klub od pravih Zvezdasa i prekine da se izivljava nad Srbijom i zdravim razumom ... do tada budite presrecni sa prosecnom platom od 250 evra i pastetom za dorucak jer vise ne zasluzujete ...

avatar
babaroga
Saturday, 11.03.2017
16:37

Ne pricaj u ime svih, nisi pozvan. Mozes da pricas u ime zena u crnom, kako moji prijatelji i ja zivimo i kolika nam je plata ne znas.

avatar
Revolt revolta
Saturday, 11.03.2017
16:43

a pre 10 godina nam plata bila kao veca?