Couch Coach osvaja Ameriku, privukli i Kevina Duranta

Autor: Đorđe Đokić
četvrtak 28.09.2017.
09:31
Izvor: Sportske.net

Domaći start-up Couch Coach osvaja Ameriku. Kevin Durant je jedan od onih koji bi mogli da ulože u ovu košarkašku igricu koja menja način na koji gledamo i komentarišemo košarku.

CouchCoach
CouchCoach

Povezane vesti

Pisali smo već o start-upu Couch Coach pre nekoliko meseci kad su osvojili žiri i publiku na Spark.me konferenciji u Budvi, pobedili na takmičenju i osvojili priliku da predstave svoju aplikaciju na Techchrunch Disruptu, najvećoj svetskoj smotri inovativnih rešenja.

Da podsetimo, ekipa sa naših prostora je napravila aplikaciju koja potpuno menja način na koji posmatramo košarku. Znamo da smo svi dok gledamo utakmice pametniji od trenera i tačno znamo koga je kad trebao da zameni, kad je trebao da pozove tajmaut i da li je neka izmena dobra ili ne. Do sada međutim nismo mogli i da dokažemo da smo u pravu. Couch Coach nam omogućava da na kraju utakmice imamo i jasan dokaz da su naši potezi bili bolji od onih koje bi povukao Sale Đorđević ili Željko Obradović, ali i šalu na stranu, još bitnije, da su naši potezi bolji od poteza koje bi povukao naš drugar sa kojim se stalno svađamo oko toga ko treba da igra i zbog čega.

Skinite aplikaciju i probajte, ako niste do sad, ako volite košarku, sigurni smo da će vam se svideti, baš kao što se svidela i posetiocima TC Disrupta, brojnim novinarima i potencijalnim investitorima. Jedan od njih je i Kevin Durant, prva medijska zvezda ovogodišnjeg TC Disrupta, ali i investitor u preko 30 start-ap kompanija.

Kevin Durant, MVP prošlogodišnjeg finala NBA lige, je ove godine imao svoju sesiju na Disruptu. Imao je prilike da sazna i za Couch Coach aplikaciju, koja bi mogla da bude njegova sledeća investicija.

Nenad Nikolin, osnivač Couch Coacha, je u San Francisku privukao dosta pažnje medija. Za kineski CGTN su govorili i on i Durant.

"Ideja je da košarkaški fanovi mogu da pomognu svom timu predlažući treneru koje izmene treba da izvrši, koji igrači bi trebali da uđu, a koji da izađu" - objasnio je za CGTN ideju Couch Coach aplikacije, Nenad Nikolin.

"To je svet u kome sad živimo. Svet tehnike je ogromna stvar danas. Ljudi sa svih strana pokušavaju da igraju. Vide koliko su startapi promenili planetu. Žele da budu deo te promene" - izjavio je Durant.






Sve govori da možemo očekivati još dobrih vesti iz SanFranciska.

U međuvremenu, skinite aplikaciju iprobajte tokom sledeće košarkaške utakmice koju budete gledali.Javite rezultate.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke