Cirbi, koliko svećica, toliko poena!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.01.2016.
17:28
Izvor: Sportske.net

Nemački internacionalac iz redova Crvene zvezde Telekom Maik Cirbes danas slavi rođendan, a uvereni smo da bi Radonjić bio zadovoljan ukoliko Cirbi postigne poena koliko je danas napunio godina.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras dočekuju Lokomotivu Kubanj u okviru 5. kola TOP 16 faze Evrolige, a sudbina je htela da na dan utakmice Nemac Maik Cirbes proslavi rođendan.

Nemački reprezentativac danas je napunio 26 godina i nema sumnje da bi najlepši poklon za centra Crvene zvezde Telekom bila pobeda nad ruskim sastavom.

Ne sumnjamo ni u to da bi Cirbes bio zadovoljan ukoliko večeras postigne poena koliko je bilo svećica na rođendanskoj torti jer bi to značilo da je "razbio" protivnika pod košem.

Aktuelni šampion Srbije iskoristio je priliku da pred večerašnju utakmicu svom igraču čestita rođendan foto porukom na "Tviteru".

Maik Cirbes najbolji je pojedinac u redovima Crvene zvezde Telekom u tekućoj sezoni i pitanje je hoće li posle svih dobrih partija ostati u Srbiji ili će ga uzeti neki od većih evropskih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke