Cirbesova povreda NIJE teže prirode!

Autor: Beta Beta
petak 28.08.2015.
17:33
Izvor: Beta

Dobre vesti za košakaški klub Crvena zvezda, nemački centar će se vratiti treninzima krajem septembra iako su prve procene bile da će da pauzira nekoliko meseci.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Maik Cirbes počeće da trenira krajem septembra, pošto su dodatni pregledi utvrdili da povreda njegovog zgloba nije toliko teška koliko se mislilo, rekao je danas trener šampiona Srbije Dejan Radonjić.

“Maikova povreda, na sreću, nije teže prirode. Drugi snimak je pokazao mnogo povoljniju situaciju, tako da mu predstoji pauza od mesec dana.

Cirbes će, prema prognozama koje sada imamo, početi da trenira već krajem septembra. Činjenica je da će propustiti nekoliko uvodnih mečeva na startu sezone, ali najvažnije je da se ne radi o tako ozbiljnoj povredi kako se u prvi mah mislilo i da će njegov oporavak mnogo kraće trajati”,
rekao je Radonjić za sajt kluba.

Cirbes se povredio na pripremama reprezentacije Nemačke, na prijateljskom meču protiv Letonije i propustiće Evrobasket. U prvi mah je delovalo da će pauzirati nekoliko meseci, ali se pokazalo da to nije tačno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke