Cirbes: "Uradićemo sve da obradujemo 'Delije'"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.01.2015.
17:49
Izvor: Sportske.net

Nemački reprezentativac iz redova Crvene zvezde Telekom Maik Cirbes poručio je da će ekipa dati svoj maksimum kako bi savladala Albu i tako obezbedila prvi trijumf u TOP 16 fazi Evrolige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije nastavlja učešće u TOP 16 fazi Evrolige duelom 5. kola sa berlinskom Albom.

Biće to prvi međusobni susret ova dva tima a centar crveno-belih Maik Cirbes dobro zna kvalitete ekipe iz nemačke prestonice imajući u vidu da je nastupao u Bundesligi i da sa pojedinim članovima Albe brani boje nemačke reprezentacije.

"Alba igra sjajno u TOP 16 fazi i već su dokazali kvalitet dvema pobedama u ovoj rundi takmičenja. Mi smo jako motivisani i željni prvog trijumfa ali smo svesni da će samo maksimalna agresivnost i fokus dati rezultat" rekao je Cirbes.

Utakmica se zbog zauzetosti "KombankArene" igra u hali "Pionir" ali Nemac veruje da će to biti dodatni stimulans za ekipu.

"Biće nam potrebna podrška navijača. Ne sumnjam da će 'Delije' napraviti sjajnu atmosferu u 'Pioniru' a mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo i vratimo im osmeh na lice" dodao je centar crveno-belih.

Utakmica 5. kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Albe na programu je u četvrtak sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke