Česi dolaze u Beograd sa najjačim snagama

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.06.2016.
17:43
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Češke saopštio je u petak preliminarni spisak igrača na koje računa za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji se održava u Beogradu. Sve zvezde nalaze se na širem spisku.

FIBA/Ciamillo-Castoria/Marchi
FIBA/Ciamillo-Castoria/Marchi

Povezane vesti

Jedan od potencijalnih rivala reprezentacije Srbije na putu ka Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru doputovaće u Beograd sa najjačim snagama, reklo bi se na osnovu preliminarnog spiska.

Selektor reprezentacije Češke Ronen Gincburg danas je saopštio širi spisak igrača na koje računa za kvalifikacioni turnir u Beogradu, a na njemu se nalaze imena najboljih igrača koje ta selekcija trenutno ima.

Prve zvezde reprezentacije Češke Jan Veseli (Fenerbahče) i Tomaš Satoranski (Barselona) uvršteni su na spisak, a tu su još naturalizovani Čeh Blejk Šilb (Galatasaraj) kao i iskusni Jirži Velš (Nimbruk).

Širi spisak reprezentacije Češke:

Patrik Auda, Petr Benda, Jaromir Bohačik, Pavel Huska, Vojčeh Hruban, David Jelinek, Martin Kriz, Tomaš Kizlink, Lukaš Paliza, Adam Pečacek, Martin Peterka, Tomaš Pomikalek, Pavl Pumprla, Tomaš Satoranski, Blejk Šilb, Jakub Sirina, Kamil Svrdlik, Jan Veseli, Jirži Velš.

Reprezentacija Češke u Beogradu će igrati u grupi "B" protiv reprezentacija Letonije i Japana, a potencijalni rivali u polufinalu i finalu biće joj Srbija, Angola, Portoriko.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffi
Friday, 10.06.2016
18:18

Ja samo Veselog znam xD

avatar
3x3
Friday, 10.06.2016
20:36

Ako ne znas Satoranskog, onda bas ne pratis kosarku. Za Velsa, Jelineka, pa i Silba donekle, ali Satoranskog ne znati, ako pratis kosarku, onda se vidi kako istu pratis.

avatar
3x3
Friday, 10.06.2016
23:07

A, dobro to je ok onda.

avatar
Steffi
Friday, 10.06.2016
21:15

Dobro ne bas samo Veselog ali svakako ne znam vecinu.

avatar
Петар Ожеговић
Friday, 10.06.2016
17:58