Čekaju se još dva rivala - Zvezda gleda ka Pireju i Malagi!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.12.2015.
21:34
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije drugu sezonu za redom plasirao se u TOP 16 fazu Evrolige u kojoj će nastupati u okviru grupe "E". Zvezda čeka na poslednja dva protivnika, a odluka pada u Pireju i Malagi.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom overili su plasman u TOP 16 fazu Evrolige pobedom nad minhenskim Bajernom i to je najvažnija informacija za sve navijače kluba sa Malog Kalemegdana.

Kao trećeplasirana ekipa grupe "A" Crvena zvezda Telekom takmičenje nastavlja u grupi "E" u kojoj su svoje mesto već čekirali Fenerbahče, Panatinaikos, Darušafaka, Lokomotivom Kubanj i Cedevitom.

Poslednje dve nepoznanice tiču se pozicija B2 i D2 sa kojih će još dva kluba biti priključena grupi "E" u kojoj se nalazi srpski šampion!

Sigurni smo da su navijači Crvene zvezde Telekom nestrpljivi i da jedva čekaju da saznaju ko će biti poslednja dva rivala zbog čega ćemo vam predočiti kako stoje stvari.

Sa pozicije B2 u Zvezdinu grupu plasiraće se Laboral Kuća ili Anadolu Efes! Španski sastav trenutno je u prednosti i samo ukoliko ekipa Dušana Ivkovića savlada Olimpijakos u Pireju turski vicešampion završiće u grupi "E"!

Kada je u pitanju drugo mesto u grupi "D", odluka pada u Malagi u međusobnom susretu Unikahe i CSKA iz Moskve!

Španski sastav savladao je CSKA u prvoj utakmici rezultatom 86:78 ali Moskovljani imaju pobedu više u odnosu na Unikahu što znači da će pobednik večerašnje utakmice biti prvi na tabeli grupe "D", dok će poraženi u grupu sa Crvenom zvezdom Telekom.

Dakle, poslednja dva rivala Crvene zvezde Telekom u TOP 16 fazi biće jedan od sledeća četiri kluba:

A1 Fenerbahče (Turska)     
B2 Laboral Kuća / Anadolu Efes    
C3 Panatinaikos (Grčka)     
D4 Darušafaka (Turska)     
C1 Lokomotiva Kubanj (Rusija)     
D2 Unikaha / CSKA    
A3 Crvena zvezda Telekom (Srbija)    
B4 Cedevita (Hrvatska)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SMRT BERLUSKONIJU!!!
Saturday, 19.12.2015
11:56

Bolje da su im dosli Kuca i CSKA, CSKA jos i mogu da dobiju kod kuce za razliku od ostalih ekipa dok se Spanci podrazumevaju:-) I Efes isto mogu da dobiju, ali mogu i drugi rivali. Ipak, bolje za ribare i ov(ak)o nego da dobiju i Efes i CSKA u Top 16, a mogli su Laboral i Unikahu...