Cedevita se i dalje pojačava

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 05.01.2015.
11:47
Izvor: Sportske.net

Ekipa zagrabačke Cedevite ima nameru da ove sezone osvoji ABA ligu, a u tim će najverovatnije doći i prošlogodišnji košarkaš Efes Pilsena.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Cedevita neće odustati od najvišeg plasmana u ABA ligi ove sezone, a kako bi bila još konkurentnija ekipama iz vrha ovog takmičenja dovešće još pojačanja do kraja sezone.

Tim iz Zagreba se od pre par dana povezuje sa Stankom Baraćem, nekadašnjim reprezentativcem ove zemlje koji je prošle sezone igrao za Efes Pilsen.

Ipak, prošle sezone je odigrao samo 8 utakmica za klub koji ove sezone predvodi naš trofejni stručnjak Dušan Ivković.

Ovaj centar rođen u Mostaru igrao je još za Pamesu iz Valensije, kao i Baskoniju u Španiji. Karijeru je počeo u Širokom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Monday, 05.01.2015
12:55

Titulu moze osvojiti ili Partizan ili FMP,ako gledamo po kvalitetu.Bilo bi dobro da se sretnemo u finalu zbog nase kosarke ali tesko cemo mi do treceg mesta.

avatar
stevan98
Monday, 05.01.2015
13:30

Druze jel znas nešto za pleya i da li je pekmen dao pare za njeganA do titule moze doci samo jedan tim PARTIZAN

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 05.01.2015
16:47

Ne treba nam novi pley, mislim bolje je da damo te pare za dugove, nego da se još zadužujemo. Ovaj tim je dosta dobar sad, tek smo se uigrali, a pley možda bude dobar a možda bude kao Lafajet

avatar
Realan
Monday, 05.01.2015
13:56

Pekovic jeste dao pare e sada koji ce plej doci to samo Vujosevic zna.Da ne lupam ovde bezveze i da licitiram sa imenima.Trebalo bi uskoro da se to resi.Ja se nadam da cemo uzeti titulu i vratiti se u EL ali i ovi su jaki.Sve zavisi ko ce kako natempirati formu kad bude borba za trofeje.A zna se ko je za to majstor :)