Cedevita predstavila novi grb i dresove

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.09.2016.
09:56
Izvor: Sportske.net

Jedan od glavnih kandidata za titulu u regionalnoj košarkaškoj ligi predstavio je u utorak novi identitet kluba, pa su tako pored novog grba "Vitamini" dobili i tri nove garniture dresova.

kkcedevita.hr
kkcedevita.hr

Povezane vesti

Košarkaški klub Cedevita ispisao je u utorak novu stranicu u svojoj kratkoj istoriji predstavljanjem novog klupskog identiteta.

Svečanošću u zagrebačkom "Domu košarke" Cedevita je praktično otvorila novu sezonu u kojoj će klub nastupati sa potpuno novim vizuelnim identitetom.

Novi klupske boje, novi logo, i tri nove garniture dresova za sezonu u kojoj će Cedevita napasti trofej u ABA ligi predstavljaju veliko osveženje za "Vitamine".

Na novom logu Cedevite odsad će preovladavati narandžasta boja, dok će košarkaški zagrebačkog sastava u sezoni pred nama nastupati u dresovima narandžaste, crne i svetlo plave boje.

Podsećamo da se Cedevita ozbiljno pojačala tokom leta i da će biti jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu u ABA ligi uprkos tome što se očekuje da Zvezda, Budućnost i Partizan formiraju jake timove.

Cedevita
Foto: kkcedevita.hr

Cedevita će u sezoni pred nama nastupati u ABA ligi i Evrokupu, a u zavisnosti od odluka Hrvatskog košarkaškog saveza videće se hoće li "Vitamini" moći da se bore za trofeje na domaćoj sceni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke