Cedevita ostaje bez "kostura"

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 06.06.2016.
22:32
Izvor: Sportske.net

Hrvatska ekipa će u novu sezonu ući bez nekoliko najboljih igrača iz sezone za nama.

BETA/BETAPHOTO/HINA/ Denis CERIC /DR
BETA/BETAPHOTO/HINA/ Denis CERIC /DR

Povezane vesti

Ekipa starnog-novog šampiona Hrvatske, ostaće bez četvorice košarkaša. Tim će napustiti trojica Amerikanac, Džejkob Pulen, Džejms Vajt i Henri Voker, a njihovim koracima će poći i iskusni reprezentativac "Vatrenih" Luka Žorić.

Informaciju da saradnju sa klubom neće produžiti gore-pomenuta četvorka, na svom Tviter profilu objavio je i pozdani američki novnar Dejvid Pik.


Cedevita

Pulen
je bio jedan od najboljih igrača hrvatske ekipe ove sezone, ali će naturalizovani Gruzijac karijeru nastaviti van "Doma sportova".

Ostaje da se vidi, hoće li Cedevita odeleti ponudama za svog ponajboljeg igrača već par sezona, Miru Bilana, kako je nekoliko klubova iz Španije pokazivalo interesovanje za njegove usluge još prošlog leta.

U upravi kluba su zadovoljni učinjenim ove sezone, iako im je izmaklo finale ABA lige, kako su ispali od Crvene Zvezde, ali su se zadovoljili Top 16 fazom Evrolige, kao i osvojenim trofejima u Hrvatskoj ligi i Kupu Krešimira Ćosića, te treba očekivati da nastave saradnju sa trenutnim trenerom Veljkom Mršićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sin Dragan
Tuesday, 07.06.2016
09:25

Nema sumnje da ce Cedevita ponovo imati jaku ekipu i da ce nam biti konkurentni u potpunosti. Ostali ce se morati zadovoljiti mrvicama...