Cedevita kompletirala petorku - Stigao i centar

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.08.2017.
16:36
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Cedevita nastavlja sa sklapanjem tima za nastupajuću sezonu. Novi igrač će pojačati konkurenciju pod koševima.

Epa/Sebastien Nogier
Epa/Sebastien Nogier

Povezane vesti

Zagrebački sastav rešio je da oformi ekipu koja će pokušati da napadne trofej u regionalnoj ligi i to je bilo jasno odmah nakon angažovanja trenera Zdovca.

"Vitamini" su potom angažovali Ivana Ramljaka, Roka Ukića, Vila Čerija i Demetrisa Nikolsa, a poslednje pojačanje angažovano je na centarskoj poziciji.

Novi član Cedevite postaće Hrvat rođen u Bosni i Hercegovini Andrija Stipanović (30, 2.08 m) koji je prethodnu sezonu proveo u turskom Bujukčekmečeu.

Andrija Stipanović već osam godina igra po inostranstvu, a od 2009. godine promenio je šest klubova. Pre Bujukčekmečea igrao je za Trabzon, Ostende, Kremonu, Juvekasertu i Lijež.

Tokom prethodne sezone ovaj reprezentativac Bosne i Hercegovine prosečno je beležio 10,5 poena i 4,9 skokova na trideset odigranih utakmica.

Angažovanjem Andrije Stipanovića Cedevita je kompletirala celu jednu petorku, a može se očekivati da početka sezone bude još pojačanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke