Cedevita čini sve da prekine Zvezdinu dominaciju, stigao i centar sa NBA iskustvom

Autor: Boban Filipović
petak 18.08.2017.
19:45
Izvor: Sportske.net

'Vitamini' su predstavili i sedmo pojačanje ovog leta.

BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS
BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS

Povezane vesti

Dolaskom Krisa Džonsona, čini se da je Cedevita kompletirala roster za predstojeću sezonu.

Ovaj 32-godišnji centar je poslednji angažman imao u Porto Riku, pre toga je igrao u Turskoj, Kini, Poljskoj, Dominikanskoj Rebublici, ali i u NBA ligi.

Iza sebe ima tri sezone u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, nastupao je za Portland Trejl Blejzerse, Boston Seltiske, Nju Orleans Hornetse i Minesota Timbervulvse.

Inače, on je četvrti Amerikanac koji je stigao u redove šampiona Hrvatske ovog leta, posle Vila Čerija, Demetrisa Nikolsa i Kevina Marfija.

Doveden je i iskusni centar Andrija Stipanović, vratili su se hrvatski reprezentativci Roko-Leni Ukić i Ivan Ramljak. U timu su ostali Marko Arapović, Filip Krušlin, Karlo Žganec, Toni Katić, kao i tinejdžeri Džanan Musa, Lovro Buljević i Darko Bajo, tako da je jasno kao dan da će Cedevita sa Jureom Zdovcom za kormilom naredne sezone pokušati da prekine dominaciju Crvene zvezde na Jadranu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 19.08.2017
18:30

Gospodo, to sto ste imali sveto skoro pa nestalo, Cibona, Jugoplastika pa i Zadar, Cedevita nema ni publiku, ni zar, ni istoriju a ni buducnost, pa tom Tadeskom bi se isplatio 100 puta vise Cibona koja iza sebe imala i po 12.000 navijaca na tekmama. U Srbiji je nesto drugacije, Zvezda I Partizan ipak malo blje stoje, ja se nadam da Partizan konacno ce da resi taj dug, i dovesti par igraca, i zapamtite, bilo kakva ekipu imao Partizan, Cedevita na misice ce da dobije zato sto je razlika u dusi, Partizan ima dusu a Cedevita ne. To kazem iz razloga zato sto pamtim od 2000 do 2014 moja Zvezda bila na stub srama skoro poa 18 godine i prezivela pa evo sada skoro pa redovno sampion Aba, pa euroliga, pa kup R.K pa titula u Srbiji. Zato kazem da i Partizan prolazi kroz neke turbulencije koje ce kad tad prestati i onda lagano pa pravim putem. srecno

avatar
CgRm4
Friday, 18.08.2017
20:18

Samo da se Buducnost najzad sabere u plej ofu...

avatar
Firmino LFC
Friday, 18.08.2017
20:01

Фина екипа, е сад следе права појачања у ЦЗ-у, чекају да се заврши летња лига у Америци и да покупе Амере и биће топ екипа, тако да ништа од склањања Звезде са трона,..још Партизан да доведе пар добриx играча и нема Цедевите ове сезоне!

avatar
indija durot
Friday, 18.08.2017
20:18

pa i fmp i mega mogu da ih poderu..