Cedevita će kidati - Stigao bivši plej Barselone!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.08.2015.
12:11
Izvor: Sportske.net

Vicešampion regionalne košarkaške lige angažovao je još jednog fantastičnog igrača čime je rivalima poslata poruka da u predstojećoj sezoni sa Cedevitom neće biti šale.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Šampion Hrvatske ostao je tokom leta bez trenera i velikog broja igrača koji su bili nosioci igre u prethodnoj sezoni, ali je u poslednjih mesec dana nagovestio da će imati sjajnu ekipu u sezoni koja seldi.

Cedevita je najpre angažovala doskorašnjeg centra Fenerbahčea Luku Žorića, da bi potom "eksplodirala transfer bomba" u liku Džejmsa Vajta, bivšeg člana San Antonija, Hjustona i Njujork Niksa.

Zagrepčani se nisu zaustavili nakon toga već su u subotu angažovali bivšeg plejmejkera Barselone Džejkoba Pulena!

Amerikanac ima 25 godina, studirao je na Kanzas Stejtu a od 2011. godine nastupa u Evropi. Branio je boje Anđeliko Biele, Hapoel Jerusalima, Virtusa, Barselone, Sevilje i Brindisija.

Hrvatski mediji prenose da se Cedevita neće zaustaviti na ovom transferu već će se do početka nove sezone dodatno pojačati. O tome da li će ekipa iz Zagreba imati dobar tim za regionalne okvire ne treba trošiti reči jer je izvesno da će Cedevita sa ovakvim pojačanjima moći da parira i evroligaškim ekipama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Saturday, 08.08.2015
19:27

Pullen Pilepic white zoric bilannKatic gordic mazalin zubcic delas nZganec arapovic dobra ekipa u rangu sa buducnosti ali ce zvezda i ove godine biti najjaca u regionu

avatar
Doktor ijopet
Saturday, 08.08.2015
17:47

Raduje me sto se pojacavaju ekipe u ABA ligi. Zvezda, Cedevita, Buducnost za sada po kvalitetu odskacu. Mislim da ce solidno biti jaka i Cibona i Igokea. U sustini treba partizan oterati sto dalje od Evrolige da im se ugasi i najmanja nada da se mogu iscupati. Ako jednom dovedu normalno rukovodstvo sa kojim se moze razgovarati onda ih treba pustiti da se umesaju medju prve 4 ekipe. Do tada, samo na dno...

avatar
rasko
Saturday, 08.08.2015
13:16

Gazicemo ih ko plitak potok

avatar
Toti 10
Saturday, 08.08.2015
13:04

Cedevita, Crvena Zvezda i donekle Buducnost ce se pitati u ovoj sezoni ABA lige...

avatar
Stefan123
Saturday, 08.08.2015
12:51

Cedevita pravi dobru ekipu ali ce Zvezda ponovo biti jaca

avatar
Zzipa
Saturday, 08.08.2015
12:13

Sve me strah...