Ćakić: "Jake utakmice u Ligi šampiona dobre za mladi tim Mege"

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.07.2016.
23:06
Izvor: Beta

Generalni menadžer Mege Leks Goran Ćakić rekao je danas da je taj klub dobio jaku grupu u Ligi šampiona i da će kvalitetni protivnici mnogo značiti njegovim mladim košarkašima.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

"Prvi put igramo evropsko takmičenje što je veliki ispit, ali i novi korak za klub i naše mlade igrače, zato što ćemo igrati veliki broj utakmica. Dobili smo jako kvalitetnu i zanimljivu grupu, koja nam donosi mnogo jakih utakmica koje će mnogo značiti našem mladom timu", rekao je Ćakić posle žreba u Minhenu.

Mega će igrati u Grupi D zajedno sa Strazburom, Avelinom, Tenerifama, Ostendeom i Cibonom, a preostala dva mesta biće popunjena posle baraža u kom će se Bešiktaš sastati sa pobednikom duela Igokea - Mornar, a Ludvigsburg sa boljim iz susreta Juventus - Porto.

Ćakić je naveo da je Megi drago što je deo novog projekta "od koga se puno očekuje i u koji se mnogo ulaže", a što pokazuje nagradni fond i to što će u Ligi šampiona učestvovati 17 prvaka država.

"Kao i do sada u svim takmičenjima u kojima smo učestvovali, na svakom meču idemo na pobedu. Očekujemo da svojim učešćem i igrama doprinesemo kvalitetu nove Fibine Lige šampiona i da stečeno iskustvo iskoristimo da podignemo klub na još viši nivo", kazao je Ćakić.

Mega će Ligu šampiona početi 19. oktobra, kada će u prvom kolu gostovati Avelinu u Italiji, dok će u drugom, nedelju dana kasnije, dočekati rivala iz Jadranske lige Cibonu.

Nedavno je klub dobio pojačanje i na poziciji krilnog centra i to iz redova Crvene Zvezde MTS, a više o tome pročitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke