Burusis i Adetokumbo predvode Grke u Torinu

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 06.06.2016.
16:45
Izvor: Sportske.net

Janis Adetokumbo i Janis Burusis predvodiće Grčku na turniru u Torinu, a na spisku selektora Kacikarisa nema Jorgosa Printezisa.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Grci su objavili preliminarni spisak igrača za kvalifikacioni olimpijski turnir, koji Grci igraju u Torinu. Selektor Kacikaris je okupljanje reprezentacije zakazao za 13 jun, a na spisku se nalazi 16 igrača:

Nik Kalates (Panatinaikos), Vangelis Mancaris (Olimpijakos), Kostas Slukas (Fenerbahče), Tajler Dorsi (Oregon), Janis Atinau (Olimpijakos), Stratos Perperoglu (Barselona), Kostas Papanikolau (Olimpijakos), Vasilis Haralampopulos (Panatinaikos), Janis Adetokumbo (Milvoki), Tanasis Adetokumbo (Vestčester), Janis Papetrou (Olimpijakos), Dimitris Agravanis (Olimpijakos), Vasilis Kavadas (Olimpijakos), Kosta Kufos (Sakramento), Jorgos Borgis (Bilbao), Janis Burusis (Laboral Kuća).

Inače ovo je prvi put posle dugo godina da u reprezentaciji Grčke neće biti Nikosa Zizisa i Vasilisa Spanulisa, koji su prošle godine objavili povlačenje iz reprezentacije.

Grčka će vizu za Rio tražiti u Torinu, gde se u grupi nalazi sa Meksikom i Iranom, a protivnici na turniru bi još mogli da joj budu Tunis, Hrvatska i domaćin Italija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 07.06.2016
07:50
avatar
čerčil Brod
Monday, 06.06.2016
22:19

Pristojna reprezentacija,nista vise od toga. Nece se plasirati u Rio to je gotovo sigurno