Burne reakcije zbog trejda, Divac razočarao navijače! Evo kako je Kazins reagovao!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.02.2017.
14:43
Izvor: Sportske.net

U senci NBA ''Ol Stara'', dogodio se šokantan obrt u ''slučaju Kazins'', koji se nije nimalo dopao mnogim navijačima Sakramento Kingsa. Na društvenim mrežama čak traže i smenu legendarnog Srbina!

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Pisali smo jutros na tu temu, Kingsi će ipak trejdovati svog najboljeg igrača u Nju Orleans Pelikanse, posle najnovijih pregovora proteklog vikenda, iako su iz kluba ranije stizale drugačije najave.

Podsetimo, prema postignutom dogovoru, u Sakramento bi trebalo da stignu Tajrek Evans, Badi Hil, Langston Gelovej i pikovi prve i druge runde narednog drafta.

Međutim, ovaj posao se nije nimalo dopao velikom broju navijača Sakramenta. Na društvenim mrežama su brojne njihove reakcije, usmerene ka generalnom menadžeru kluba Vladi Divcu koji je ''pogazio reč''.

Takva mišljenja podgrejao je i Kazinsov menadžer Džarin Akana, koji je i sam iznenađen ovakvim ''veleobrtom''.

''Razgovarao sam s vlasnikom Kingsa i menadžerom kluba Vladom Divcem o budućnosti Demarkusa Kazinsa u Sakramentu i obojica su me uveravali da ga smatraju igračem koji će obeležiti budućnost kluba. Da ne bi ispalo da lažem, Divac je dao i zvaničnu izjavu. Toliko o tome koliko vredi njegova reč'',
poručio je Akana.

A sudeći po sinoćnjoj reakciji pred novinarima, zatečen je bio i sam Kazins, iako je pokušao da ostavi utisak nezainteresovanosti.

U prilogu su i njegova (nemušta) reakcija, kao i neka od brojnih reagovanja navijača Sakramento Kingsa.
----
-- -- --
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Monday, 20.02.2017
17:32

Kazins ima 27 godina, i nikada nije uspeo svoj tim da dovede do play off-a.

avatar
zlogi
Monday, 20.02.2017
17:31

mislim da su Kingsi odradili posao i po.... dali u Bugija (sa kojim nikad nista ne bi uradili), a dobili Evansa i Hilda (momak se lepo pokazao u mecu USA-WORLD) plus pikove iz prve i druge runde drafta....plus su rasteretili budzet...ako se uzme u obzir nekoliko veoma dobrih igraca koji su u poslednjoj godini ugovora...ima Sakremento dosta prostora za napredak ^^

avatar
Milan Mihajlovic
Monday, 20.02.2017
18:18

Hild prosecan igrac, bio 5,6 pik prosle godine u jednom od najslabijih draftova. Evans i Galovej prosek. Draft naredni jeste jak ali ne bas toliko, plus sto je pik koji su dobili top 3 zasticen, ako je ispod treceg mesta ostaju bez pika prve runde. Tako da ne bih rekao da su nesto mnogo dobro prosli.

avatar
zlogi
Monday, 20.02.2017
19:28

da li su dobro prosli ili ne vreme ce da pokaze, jedno je sigurno, sa Kazinsom ako bi postigli i 30 pobeda u sezoni bio bi ogroman uspeh s' obizrom da su u poslednjih deset godina samo jednom ostvarili vise od 30 pobeda....sa novim sangama znaci novi pocetak i mozda nesto vise nego li do sada...

avatar
BRAT IGI
Monday, 20.02.2017
17:04

ocekivano! samo je sreca sto lejkersi nisu pali na ovu foru njihovu pa poslali ingrama tamo!

avatar
Ratko Mladic
Monday, 20.02.2017
16:41

Takmice se Divac i Henningan iz Orlanda koji ce gore =D

avatar
Sivi
Monday, 20.02.2017
16:28

Hahaha Divac GM.. a Nju Orleans=Orlando..jak reket a spolja nista..

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 20.02.2017
16:57

Poredis 2 UBEDLJIVO NAJBOLJA centra sa 2 prosecna centra? Kakav crni Vucevic i Ibaka,Bakambu i ostali osrednji igraci,da valjaju ne bi bili tu! Ova dvojica pod kosem ti garantuju ogromnu sigurnost i % pogodaka. Bukvalno im fali dobar plej i mogu svima parirati,jer ce naspram svake ekipe imati 20+ skokova vise,a posebnu taktiku da njih sacuvas ce retko koja ekipa moci da odigra

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 20.02.2017
18:14

Mnogo pretpostavljas. Pitanje je dal će se uopšte uklopiti Dejvis i Kazins s obzirom da obojica vole da dave loptu i pošto su superstari znači da nema šanse da se rotiraju na petici, nijedan od njih neće prihvatiti da igra ispod 35 minuta. Dejvis će na četvorku, Kazins na peticu najverovatnije, a onda se vraćamo na prvu stavku. Kazinsov kvalitet nije upitan, nego njegova narav, ove sezone je vec pokupio 16 tehničkih i sada svaku drugu tehničku ide mec suspenzije.

avatar
ViniciusJR
Monday, 20.02.2017
17:59

Ti to rece da je Vucevic los centar? E strasno se onda razumijes u kosarku

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 20.02.2017
16:14

Vec sam rekao jutros,ali ponovicu.Kingsi sa Kazinsom su samo jednom presli 30 pobeda u sezoni,nisu uspevali nikako da privuku jos neku zvezdu,uzdali su se u draft i katastrofalno promasivali prethodnih godina.Ovako koncipirana ekipa nije imala perspektivu i bila je osudjena na osrednjost u narednim godinama,a to je ono najgore.Bolje im je da krenu od nule nego da zavrsavaju izvan plej-ofa sa 10.-16. pikom i tapkaju u mestu.Imaju nekoliko talentovanih igraca,dobice dva jaka pika na ovom draftu koji bi trebalo da bude jedan od jacih,naredne ce isto imati sigurno jednog u top 3,tu ima potencijala.Vec su deceniju bez plej-ofa i razumem da navijaci zele pomak,ali realno i da se zavrsi 6.- 8. mesta to ne menja puno jer je nemoguce da se dodje do zavrsnice pored GSW i SAS cak i da su doveli jos neku zver,a to bi tesko islo pored maksimalnog ugovora za Kazinsa.Bolje da sada odrade ribilding nego da ga zbog eventualno nekog polufinala konferencije odlazu za 5 godina.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 20.02.2017
16:30
avatar
TZHC_075
Monday, 20.02.2017
16:37

Slažem se s tobom. Kingsi već imaju spremnu zamjenu u vidu Cauley-Steina, momak koji je od prošle godine izabran na draftu ali pored Cousinsa nije dobio poštenu priliku. On ima izuzetan potencijal, te uz pikove koje su dobili na draftu (ako se ne varam imat će 3 i 10 pik na drafti 2017), tako da bi ovo mogao ispasti čak i dobar potez. Kvalitete Cousinsa su neupitne, ali je njegov temperament nešto jako nepredvidljivo. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti Davisa i Cousinsa u akciji, ovakva kombinacija nije vidjena od Duncana i D. Robinsona (admirala).

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Monday, 20.02.2017
16:09

Malo šta se Divac pita tamo, oni koji su malo više upućeni znaju da sve odluke donosi njihov vlasnik Vivek Ranadive bez da daje 3% za mišljenja GM-a.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Monday, 20.02.2017
15:58

Стварно несхватљив потез управе Сакрмента