Bulsi u neverici - Rouza ponovo muči koleno

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.01.2016.
15:04
Izvor: Sportske.net

Plejmejker Čikago Bulsa Derik Rouz upućen je na pregled magnetnom rezonancom zbog bolova koje je osetio u desnom kolenu.

Beta/AP Photo/Charles Rex Arbogast
Beta/AP Photo/Charles Rex Arbogast

Povezane vesti

Momak koji je od 2012. godine više vremena proveo na bolovanju nego na parketu ponovo bi mogao da odsustvuje na duži period zbog problema sa kolenom.

Plejmejker Čikaga Derik Rouz propustio je treću uzastopnu utakmicu u NBA ligi a nakon duela sa Torontom novinarima je otkrio da je upućen na pregled magnetnom rezonancom.

"Osećam se dobro, samo sam se preforsirao. Moram da napravim bolji plan rekuperacije. Pokušao sam da idem iznad onoga što u datom trenutku mogu da pružim i to mi se osvetilo" kazao je Rouz.

Malerozni plejmejker Bulsa pokušavao je da uveri novinare da se ne radi o novoj težoj povredi kakve su ga zadesile u prethodne tri godine.

"Prilikom skoka ne mogu da se odrazim onako kako želim. Pokušao sam na zagrevanju ali mislim da sam se preforsirao" dodao je Rouz.

Prvu težu povredu Derik Rouz je doživeo u aprilu 2012. godine kada je pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena. Nedugo nakon povratka na parket, u novembru 2013. godine, usledila je povreda meniskusa desnog kolena a u februaru minule godine i novi problem sa meniskusom istog kolena.

Nakon pregleda magnetnom rezonancom biće utvrđeno da li je Derik Rouz ponovo doživeo neki vid povrede desnog kolena ili će ovoga puta sve biti mnogo benignije prirode.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Billionaire
Monday, 04.01.2016
19:37

Evo pratim Butler igra fenomenalno, da je Rouz zdrav strasni bi bilo, ovako drze igraca koji je vise povrijedjen nego sto igra i ima ogromna primanja , a Butler nema jos jednog superstara pored sebe da konacno i Bullsi dominiraju, ovako sve nesto izgleda srednje i neko natezanje.

avatar
Madridista
Monday, 04.01.2016
19:31

Mogao je da bude jedan od najboljih u istoriji, imao je takav potencijal da bi sigurno ugrozio Dzordana, ali nije imao nimalo srece, toliko povreda je imao..