''Budućnost VOLI sa zadovoljstvom obaveštava...'' - Novo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.08.2017.
15:51
Izvor: Sportske.net

Ekipa Aleksandra Džikića sve jača pred start nove sezone.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle Kanađanina Kajla Lendrija, Amerikanca Kajla Gibsona i crnogorskih reprezentativaca Danila Nikolića i Nikole Ivanovića, kao i talentovanih Fedora Žugića i Bogdana Bojića, Budućnost je od danas jača za još jednog igrača na poziciji centra.

U pitanju je Filip Barović, 27-godišnji momak, koji je prošle sezone nastupao za nemački Telekom Bon. To je njegov povratak u klub posle dve godine igranja u inostranstvu. Podgorički klub je to danas zvanično potvrdio u kraćem saopštenju koje ovom prilikom prenosimo.

''KK BUDUĆNOST VOLI Vas sa zadovoljstvom obaveštava da se još jedan mladi igrač vratio u svoj klub nakon dve godine. Filip Barović je novi igrač našeg kluba. Filip je 1990. godište, visok je 207cm i igra na poziciji centra.

Prošlu sezonu proveo je u Telekom Basteks Bonn dok je pre toga nastupao za Lukoil Academic Sofia. Tako je klub kompletirao roster za ovu sezonu i ima čak 11 domaćih igrača'',
navodi se u saopštenju.

Podsetimo, tokom leta su ugovore sa podgoričkim klubom produžili i Sead i Suad Šehović, kao i Nemanja Gordić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Wednesday, 09.08.2017
10:36

Dzikic ko gvardiola,samo prstom pokaze..Voli ima monopol bukvalno u cg i verujem da uz cedevitu imaju najveci budzet u aba