Budućnost predstavila Paunića

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.12.2014.
17:29
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Uoči sutrašnjeg derbi susreta 13. kola ABA lige KK Budućnost Voli promovisao je srpskog internacionalca Ivana Paunića.

kkbuducnost.me
kkbuducnost.me

Povezane vesti

Bivši košarkaš Partizana Ivan Paunić u četvrtak je pojačao podgoričku Budućnost a upravo je uoči duela sa crno-belima predstavljen navijačima podgoričkog sastava.

"Čast mi je i zadovoljstvo što ću igrati u timu kakav je Budućnost. To je ekipa koja je osvajala dosta trofeja i kroz klub je prošlo dosta velikih igrača. Klub je dobro počeo sezonu, trenutno je drugi, dok je u Evrokupu u drugoj fazi takmičenja. To mi je bio izazov više" izjavio je Paunić.

27-godišnji Paunić karijeru je počeo u Partizanu, a igrao je još i za Megu, Mornar, Vojvodinu, Ostende, Aris, Nižnji, Virtus, Azovmaš, Lagun Aro, Fuenlabradu i Astanu iz koje je i prešao u Budućnost.

Priliku da debituje u plavom dresu sa brojem 31 koji je danas zadužio Paunić će imati u nedelju baš protiv Partizana.

"Pokušaću da radom, igrama i maksimalnim zalaganjem pomognem ekipi da ostvari još bolje rezultate. Velike su ambicije kluba, pokušaćemo da se plasiramo u plej-of , da probamo da izborimo Evroligu. To bi bilo jako značajno za klub i državu" poručio je srpski košarkaš.

Dolaskom Paunića Budućnost je dobila veliku stabilnost u odbrani i novu snagu u napadu, pošto je prošle sezone bio drugi trojkaš španske ACB lige.

Sa seniorskom reprezentacijom je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2009. godine i iste godine zlato na Univerzijadi u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke