Budućnost igra očajno u poslednje vreme! Hoće li ih Mega dotući?

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.12.2016.
15:19
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da odigra što bolji meč i da iznenadi Budućnost u predstojećoj utakmici Jadranske lige.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaši Mege sutra od 17.00 gostuju u Podgorici ekipi Budućnosti u okviru 16. kola regionalnog takmičenja.

"Podigli smo formu u prethodne dve utakmice. Ostvarili smo jako bitnu pobedu protiv FMP-a, iako je ekipa bila u grču zbog nedostatka samopouzdanja. Gledaćemo da u Podgorici odigramo što bolji meč i da probamo da iznenadimo Budućnost koja je favorit u ovom susretu", rekao je Milojević za sajt kluba.

Mega i Budućnost su se u Jadranskoj ligi do sada sastajali devet puta, a crnogorska ekipa vodi sa 5:4. Poslednji susret je bio u 3. kolu ABA lige kada je Mega bila nadomak velikog preokreta iz minus 23, ali je na kraju Budućnost slavila u Sremskoj Mitrovici sa 85:81.

Posle 15. kola Jadranske lige, Mega je na deobi 9. mesta sa skorom od pet pobeda i 10 poraza, dok je Budućnost na deobi trećeg mesta sa 10 pobeda i pet poraza.  

Povratnik u redove Mega Leksa Aleksandar Marelja rekao je da njegova ekipa uvek ide na pobedu i da će tako biti i u Podgorici.

"Utakmica protiv FMP-a je bila od velike važnosti kako za bodove, tako i za nas same. Ta utakmica i meč protiv Mornara biće podstrek za ekipu da nastavi da napreduje u igri i rezultatima", rekao Marelja. 

"Protiv Budućnosti će biti teška utakmica jer je to jedna vrlo dobra i kvalitetna ekipa. Uvek idemo na pobedu i nadam se da ćemo uspeti da napravimo iznenadjenje. Atmosfera u ekipi je odlična i siguran sam da ćemo dati sve od sebe da na sjajan način zaključimo 2016. godinu", dodao je on.

Trener Mege Dejan Milojević ni na meču u Podgorici zbog povrede ruke neće moći da računa na povredjene Đorđa Simeunovića i Marka Tejića, kao ni na ranije odsutne Nikolu Rebića i Ognjena Čarapića. Poslednje pojačanje Nemanja Kapetanović biće u sastavu ekipe u Podgorici. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke