Budućnost bez Zurosa u finišu sezone

Autor: Beta Beta
petak 14.04.2017.
17:50
Izvor: Beta

Košarkaški klub Budućnost saopštio je danas da je trener Ilijas Zuros neće biti na klupi podgoričkog tima u finišu sezone zbog zdravstvenih problema.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

"Zuros nije u stanju da predvodi 'plave' u završnici sezone. Grčki trener mora na operacije kuka i sledi mu nekoliko meseci lečenja. U takvoj situaciji uprava kluba je, kao i prošle sezone, kormilo tima uoči finiša prepustila asistentu u stručnom štabu Igoru Đaletiću", saopštila je Budućnost.

Zuros je za sajt kluba rekao da prvi put u karijeri napušta jedan klub na ovakav način i dodao da se nada da će se vratiti u Podgoricu naredne sezone.

"U pitanju su zdravstveni problemi, moram da se operišem naredne sedmice, a imaću još jednu operaciju u naredna dva meseca", rekao je Zuros.

On je dodao da je već u pregovorima s predsednikom kluba.

"Proveo sam zaista divno vreme i uživao sam u radu u velikom klubu kakva je Budućnost. Verujem da smo imali veoma dobra izdanja, posebno u završnici. Nažalost, vrlo je teško startovati s radom usred sezone i sada sav pritisak pada na kolegu Đaletića, koji je veoma dobar i moraće da završi sezonu", kazao je Zuros.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke