'Budi deo tima', dizajniraj Zvezdinu majicu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.01.2015.
13:09
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom pokrenuo je još jednu u nizu akcija kojom se navijači pozivaju da pokažu kreativnost i daju svoj pečat timu koji nose u srcu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije postao je prepoznatljiv po sjajnoj interakciji sa navijačima kroz sjajne akcije kojih je u tekućoj sezoni sve više.

Poslednja u nizu koja će "Delijama" omogućiti da postanu "deo tima" tiče se idejnog rešenja majica koje će biti štampane u predstojećem periodu.

KK Crvena zvezda Telekom pozvao je sve zainteresovane navijače da pokažu maštu, kreativnost i originalnost i da ponude idejno rešenje za izgled majice na temu:

- Zvezda u TOP 16

- WE ARE THE TEAM

- slobodna tema

Konkurs će biti otvoren do 14. januara a navijač sa najboljim idejnim rešenjem biće nagrađen od strane kluba. Najveća nagrada za najkreativnijeg "Deliju" svakako će biti činjenica da će majica sa njegovom idejom biti štampana i puštena u prodaju.

Zainteresovani navijači svoja idejna rešenja mogu poslati do 14. januara na adresu [email protected].

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
drzavni projekat ope
Tuesday, 06.01.2015
14:31

Moze li nesto onako genijalno kao ona koreografija u kojoj Zvezda udara samar kralju a njemu spada kruna? Ja sam za to. U vrticu mog sina svi su bili odusevljeni. Cak i neki djaci prvaci.