Brži od sirene - Spanulis trojkom doneo titulu Olimpijakosu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.05.2016.
21:15
Izvor: Sportske.net

Živa legenda evropske košarke i Olimpijakosa Vasilis Spanulis ponovo je pokazao da mu nema ravnog pošto je u poslednjoj sekundi drugog produžetka četvrte finalne utakmice sa Panatinaikosom postigao trojku za titulu.

esake.gr
esake.gr

Povezane vesti

Košarkaši Olimpijakosa odbranili su titulu u grčkom šampionatu, pošto su u četvrtom meču finalne serije plej-ofa savladali Panatinaikos u "OAKA Areni" rezultatom 82:81 (19:16, 12:19, 21:15, 11:13, 19:18).

Branilac trofeja stigao je u "OAKA Arenu" nakon dve vezane pobede od kojih je prva ostvarena zahvaljujući pogotku Vasilisa Spanulisa u poslednjoj seknudi meča.

Još više uzbuđenja videli smo večeras jer je pitanje pobedika rešavano posle dva produžetka, ali je konačan ishod bio identičan jer je Vasilis Spanulis još jednom pogodio trojku u poslednjoj sekundi i presudio Panatinaikosu.

Olimpijakos je večerašnjom pobedom stigao do svoje 12. titule u grčkom šampionatu, a Vasilis Spanulis je najzaslužniji što je trofej ponovo završio u Pireju.

Meč viner Vasilis Spanulis ujedno je bio i najefikasniji pojedinac na utakmici sa 25 poena i 6 asistencija, a pratio ga je Otelo Hanter sa 14 poena. Na drugoj strani se istakao Nikos Papas sa 16 poena, dok su Dijamantidis i Gist postigli po 15.

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica nije ulazi u igru, dok je Nikola Milutinov za 13 minuta postigao 2 poena i ostvario 6 skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke