Brojne reakcije - Ko je najoriginalnije prokomentarisao Simonov prelazak u Zenit?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.07.2017.
19:06
Izvor: Sportske.net

Mnogo je reakcija među ljubiteljima košarke posle današnje potvrde iz Sankt Petersburga da je Marko Simonović postao novi fudbaler Zenita.

Epa/Daniel Karmann
Epa/Daniel Karmann

Povezane vesti

Popularni Simon je tako postao treći košarkaš iz sjajne Zvezdine generacije koji je napustio crveno-bele ovog leta.

Pre njega to su učinili i Luka Mitrović (Bamberg) i Čarls Dženkins (Himki).

Posle današnje informacije iz Rusije, na društvenim mrežama su usledili brojni komentari navijača Zvezde, koji uglavnom zahvaljuju Marku Simonoviću na svemu što je postigao u crveno-belomdresu.

Jedan komentar na Tviteru se ipak izdvojio, a pogađate i čiji.

Naravno, menadžer Miško Ražnatović se i ovoga puta potrudio da bude originalan, pa je Simonovićev transfer opisao rečima:

''Marko Simonović je u zenitu, svoje karijere!''


A u prilogu pogledajte i neke od najzanimljivijihkomentara Zvezdinih navijača...

--
-- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 05.07.2017
06:57

Sta da se radi,ovo je mozda bila i poslednja sansa da Simon potpise unosan ugovor tako da mi je u neku ruku i drago sto je otisao jer ce resiti egzistenciju. Sa druge strane ,bojim se da nece igrati jer ce mu konkurencija biti Bane Ivanovic pa mislim da je mozda trebao da izabere Ajaks ili PSV :-) s obzirom da je Simonovic FUDBALER sa prefinjenom tehnikom

avatar
НемањаЦзБг
Wednesday, 05.07.2017
01:03

Мсм да је Симон кошаркаш али ако ви кажете фудбалер онда је фудбалер. :-D

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 04.07.2017
22:47

Ovaj komentar za desetodnevni ugovor me zaista ganuo. :) Stigao covjek kad je bilo bas tesko kao kratkorocno rjesenje, ostao 2 godine i postao stub ekipe. Sretno Simone i hvala!

avatar
Tuesday, 04.07.2017
21:04

Leo vesterman ce biti zaduzen za cuvanje pehara naredne godine... stigao je...

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 04.07.2017
23:22

Leo ce biti zaduzen za cuvanje klupe, ako se ne pokaze fino tamo. U klubu teskom 44m, osvajati trofeje je lako, ali zadrzati mesto je veoma tesko, i ako ne bude se pokazao, nece se zadrzati dugo...secamo se jednog trenera bez rominga, koji nije tamo duze ostao, jer je mocni trofejni i prebogati tim, nakon tipa 100 ucesca barem u cetvrtfinalu, ili barem top16, ispao po prvi put u top24 regularne gaze EL, i posto to nikom nije poslo za rukom, taj trener je svecano ispracen odatle....

avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 05.07.2017
08:24

Prvi trener u istoriji kosarke koji je sa jednim evropskim timom pobedio jedan nba tim U AMERICI!nTrener evrope za 2009 godinu.Oni su njega zvali,a ne on njih!Dobio je otkaz,ali nije hteo da preuzme Partizan dok se ne zavrsi sezona-da bi uzeo rusima i poslednji evro iz ugovora koji su prekinuli rusi.nPisi malo o vasoj legendi Mihailu Uvalinu,a ne o legendama Partizana!nZnam da vam je klub nov i da nemate istoriju,ali toliko njih su prodegilovali kroz radnivki basket:lazic,vukoicic,sakota,pesic..Nemoguce da niko od njih nikada nije dobio otkaz?!Mesina je dobio otkaz u fortitudu,cska,real..Murinjo u celziju,pa osvoji titule sa interom i realom...

avatar
Dolina cupova
Wednesday, 05.07.2017
00:12

Vidis Nebojsa, KK Partizan je jedan od retkih evropskih klubova koji je imao tri vezana top-8 u Evroligi i to sa trenerom bez rominga!

avatar
Super liga
Tuesday, 04.07.2017
20:26

Nisam znao da je simonović postao fudbaler

avatar
Tuesday, 04.07.2017
22:26

Хахахахаха, накнадно сам видео шта је написано!

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 04.07.2017
19:42

Siiimooonoovic!!