Brojne reakcije ''Delija'' na odlazak Dženkinsa - Mnogo emocija...

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.06.2017.
15:17
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde ne kriju žal zbog odlaska jednog od najboljih igrača iz prošle, šampionske sezone, u kojoj je Radonjićev tim osvojio triplu krunu.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Ovoga puta ne radi se o spekulacijama,Crvena zvezda mts je danas i zvanično potvrdila da Čarls Dženkins prelazi u ruski Himki.

Tako se odlični američki bek, godinu dana posle povratka u Zvezdu, ponovo rastaje sa crveno-belima.

U svom prvom ''mandatu'', Dženkins je za Crvenu zvezdu nastupao u sezonama 2013/14. i 2014/15. i tada osvojio Jadransku ligu, Superligu Srbije i dva Kupa Radivoja Koraća.

Potom je, 2015. godine otišao u italijanski Armani iz Milana, gde se nije najbolje snašao, pa je povratak u redove crveno-belih prošlog leta bio pun pogodak i za njega i za Crvenu zvezdu.

Osvojena je tripla kruna - titule u ABA ligi i Mozzart Superligi, kao i trofej Kupa Radivoja Koraća, uz sjajne igre u Evroligi, gde su crveno-beli ostvarili 16 pobeda iz 30 odigranih mečeva.

Popularni ''Đenka'' je tom učinku dao ogroman doprinos, pa su zato razumljive brojne reakcije navijača Zvezde povodom njegovog odlaska u Himki.

U prilogu su samo neke od njih...



-- -- -- -- -- -- -- -- -- --
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scarface
Thursday, 29.06.2017
14:39

pocelo je raspadanje tima.taj problem je mucio i partizan godinama unazad.cim neki igrac malo odskoci dobije masnu ponudu iz inostranstva i ode.ne verujem da ce zvezda moci da nadoknadi ove sezone odlazak ovih igraca.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 28.06.2017
16:22

Uvek si dobrodosao nazad masino