Bravo Slovenac, u zdravlju da ih potrošiš!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 01.07.2015.
16:25
Izvor: Sportske.net

Sjajan ugovor i zaslužio je svaki cent.

Beta/AP Photo/Wilfredo Lee
Beta/AP Photo/Wilfredo Lee

Povezane vesti

Goran Dragić je ostao u Majamiju. Nije bilo mnogo dileme, potpisao je petogodišnji ugovor sa Hitom za 90 miliona dolara. To je blizu maksimuma, ali se odrekao dela novca.

Razlog je Dvejn Vejd, sada će biti prostora da Pat Rajlo ponudi "Flešu" ugovor koji bi ga praktično naterao da završi karijeru na Floridi.

Nema sumnje da će Dragić biti ključ novog Majamija, stigao je zimus iz Feniksa, odigrao poslednja tri meseca u sezoni, ali nije uspeo sa novim timom da se domogne plej ofa.

Mogao je da odigra još jednu sezonu u Majamiju po starom ugovoru, umesto toga odlučio se da postane slobodni agent kako bi potpisao novu petogodišnju obavezu.

Podsetimo Slovenac je 2014. bio igrač koji je najviše napredovao, u Feniksu su mu brojke pale u prvom delu sezone, ali očekuje se da zajedno sa Vejdom, Bošom i Dengom bude faktor koji će učiniti da Majami naredne godine bez problema izbori doigravanje i možda napravi nešto više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rasko
Wednesday, 01.07.2015
17:27

Plejof to im je maksimum,prva runda i to je to,da su na zapadu i to bi bilo teško

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Wednesday, 01.07.2015
22:19

Baš tako. Vejd i Bos su stari i krhki. Obojica propuste 40% i više mečeva svake sezone. Onaj Vajtshed nije bio loš al on je epizodista. Kao što kažeš, prva runda plejofa i to ako i to uspeju.