Branko Lazić se čudi euforiji, sve je to normalno, zar ne?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.03.2017.
11:14
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Za neustrašive fudbalere se obično kaže da stavljaju glavu tamo gde drugi ne bi ni nogu, ali kako definisati ono što je Branko Lazić sinoć učinio tokom meča protiv Budućnosti.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Zvezda je opet ubedljivo pobedila (82-67), što odavno i nije neka novost, pa se posle meča više o samom rezultatu, govori o čudesnoj borbenosti Branka Lazića, koji je i u tom segmentu sinoć nadmašio sebe.

On je u punom trku ulezeo u drugi red gledališta iza koša, delovalo je zastrašujuće u prvom trenutku, ni treneru Radonjiću nije bilo svejedno, ali Lazić je iz svega izašao kao da se ništa neobično nije dogodilo.

U skladu sa onim Mutinim pobedničkim sloganom ''Sve je to normalno'', Lazić je posle meča prokomentarisao ovaj svoj neustrašivi potez.

"Dobro sam, hvala na pitanju, ali ne znam šta je to neočekivano da sam uradio? Nije prvi put i uradio bih to svaki put, ako je to uslov da tim dobije, tako da ne bih trošio reči što se tiče toga. Jednostavno, to je borba za loptu i to je to.

Nisam prošao ni skroz bez posledica, ali sve je to bilo u žaru borbe i u cilju da stignem loptu. Utakmica je bila jako bitna i jako je bilo važno da dobijemo, da povedemo 1:0... I da je bila još neka takva situacija - opet bih to uradio'',
izjavio je Lazić, a prenosi ''Mondo''.

Evo prilike da se još jednom podsetimo kako je sve izgledalo...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke