Branko Lazić: ''Počastvovan sam...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.09.2017.
15:24
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Srpski reprezentativac i kapiten Crvene zvezde mts oduševljen je slikom koju je danas video.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas da je dolazak Branka Lazića izazvao oduševljenje među okupljenim mališanima u Aviv Parku na Zvezdari, a oduševljenje nije krio ni sam košarkaš.

’’Počastvovan sam što sam danas ovde sa vama i što vidim ovoliki broj dečaka i devojčica koji vole košarku. Veoma je važno da se deca bave sportom i da od malena uče ispravne vrednosti. Želim i da pohvalim ovu sjajnu akciju Crvene zvezde mts i Aviv Parka. Malim košarkašicama i košarkašima želim mnogo uspeha, da vredno treniraju i da budu uporni’’, rekao je Branko Lazić.

Kako je saopšteno iz Zvezde, oko 150 dečaka i devojčica učestvovalo je na novom javnom času škole košarke u organizaciji KK Crvena zvezda mts i Aviv Parka.

''Dolazak kapitena crveno-belih bio je pravi podstrek za dečake i devojčice te je njihov rad na treningu bio fantastičan.

Svi su želeli da se dokažu Laziću koji je sjajne poteze polaznika budno pratio i nagrađivao ih aplauzom. Osim tri improvizovana koša, na terenima Aviv Parka na Zvezdari našao se i elektronski gde su nove rekorde jurili najmlađi, ali i njihovi roditelji koji su se silno zabavili u brzom šutiranju.

Takođe, mališani su na licima imali motive svog omiljenog kluba zahvaljujući organizovanom ’’face paintingu’’. Deo celokupnog događaja bile su i kreativne radionice koje su obuhvatale crtanje, a mnogi crteži bili su posvećeni upravo Branku Laziću koji je kući poneo neprocenjive suvenire'', navodi se, između ostalog, na Zvezdinom zvaničnom sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke