Branko Lazić otkrio u čemu je tajna Zvezdinih fenomenalnih igara!

Autor: Darko Mitrović
petak 30.12.2016.
14:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Branko Lazić je i sinoć, u impresivnoj pobedi protiv CSKA ''ostavio srce na parketu'', posle meča nije imao snage ni da se raduje podvigu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde još uvek prepričavaju utiske sa sinoćnjeg spektakla u ''Kombank Areni'', gde je posle Barselone, Milana, Makabija i Reala, ubedljivo savladan i šampion Evrope, ekipa CSKA.

Ogroman doprinos najnovijem trijumfu je i ovoga puta dao borbeni Branko Lazić, koji je ponovo bio pravi bedem u Zvezdinoj odbrani, ali i egzekutor najefektnijeg pogotka u finišu meča, posle asistencije Nejta Voltersa.

Posle meča, novinarima je priznao da nema snage ni da se na pravi način raduje ovoj pobedi, ali bez obzira na to, može da bude prezadovoljan onim što je sa crveno-belima uradio u godini na izmaku.

Tom prilikom je otkrio i gde leži najveća Zvezdina snaga.

''Od početka sezone naporno radimo i u poslednjih par nedelja se ti rezultati vide. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa velikanima poput CSKA, Makabija, Reala i ostalih.

Lep način da se završi godina, nadam se da smo se odužili navijačima. Šta pravi razliku? Samo ću reći porodica. Toliko vremena provodimo zajedno, bodrimo se, kroz sve prolazimo zajedno baš kao što porodice rade i to je faktor koji je važan'', izjavio je Lazić, a prenose ''Novosti''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke