BRaduljica: "Imam bolju bradu od Hardena"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.03.2016.
15:34
Izvor: Sportske.net

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica poručio je da ima bolju bradu od Džejmsa Hardena i dodao da mu taj imidž više leži nego prvotimcu Hjustona.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Srpski internacionalac iz redova Panatinaikosa Miroslav Raduljica govorio je za portal "Eurohoops" o stvarima koje nisu usko povezane sa onim čime se bavi.

Centar atinskih "Zelenih" komentarisao je svoje omiljene knjige pisca Stivena Kinga, a nezaobilazna tema bila je i brada po kojoj je postao prepoznatljiv.

Sagovornik ga je potsetio na izjave nakon finalne utakmice Mundobasketa između Amerike i Srbije kada je rekao da ga poraz ne boli jer ima bolju bradu od Hardena.

"To sam rekao jer mislim da mi brada bolje stoji nego njemu. Recimo da je prvi progurao taj trend, da je najpoznatija brada na košarkaškim terenima, ali ja imam veću glavu i veći sam momak zbog čega mi je brada veća i bolje mi stoji" konstatovao je Raduljica.

Ovom prilikom ćemo se prisetiti i razgovora sa Miroslavom Raduljicom iz 2014. godine, kada je uoči Mundobasketa na Kopaoniku odbrusio novinaru koji ga je uporedio sa Hardenom.

Tada je srpski centar izjavio kako mu ne prijaju te vrste poređenja jer je uvek bio jedinstven i nikada nije kopirao nikoga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 03.03.2016
21:59

Malo juče Braduljice, Bearden je daleko ispred tebe po bradi ;)

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 03.03.2016
16:56

I odraz, možeš Blic da staviš, otvoren na sredinu :D