"Bradonjin" šou, Ajsejina osveta, Slovenac već diriguje!

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.02.2015.
08:32
Izvor: Sportske.net

Harden obeležio veče, rasturio Minesotu koja i dalje čeka Garneta. Ajseja Tomas se vratio sa Bostonom u Arizonu i servirao osvetu. Dragić već pohvatao konce u Majamiju!

Beta/AP Photo/Pat Sullivan
Beta/AP Photo/Pat Sullivan

Povezane vesti

"Grizliji" su posle Portlanda dobili još jednu tesnu utakmicu. Ovoga puta protiv Klipersa nisu oni bili ti koji su jurili rezultat, dozvolili su domaćinu da se približi serijom poena na -1, ali je Kris Pol izgubio loptu, fauliran je Majk Konli koji je sa penala rešio pitanje pobednika.

Pol je predvodio Klipse sa 30 poena i 10 asistencija, ali je bio tragičar, na drugoj strani Gasol 14 poena, Randolf je imao 10 skokova. Kao i obično bilo je napeto između timova koji su se sastali dva puta u plej ofu u poslednje tri godine.

Spurs Jazz Basketball

Juta je oborila šampiona, San Antonio je napravio čak 22 greške, izgubio je treći meč u nizu. Rudi Gobert je pokazao da će biti prava zamena za Kantera u petorci, ubacio je 7 poena, imao 14 skokova, tri blokade, od toga dve na startu protiv Dankana.  Trej Burk je ubacio 23 pona za Džez koji je bio mnogo svežiji, nadtrčali su goste iz Teksasa i slavili i pored toga što je Hejvard imao loše šutersko veče.

Celtics Suns Basketball

U Arizoni osveta Ajseje Tomasa. Četiri dana pošto je prešao iz Sansa u Boston, sa novim timom je gostovao u Feniksu, ubacio 8 od 21 poena u poslednjih stotinak sekundi i prelomio meč za Seltikse. Ejvori Bredli je dodao 23 poena, Seltiksi su pogodili 14 trojki najviše u sezoni.

Kod domaćina Bledso 21 poen, 10 asistencija, Brendon Najt je u prvom meču kao starter dodao 20 poena.

76ers Heat Basketball

Odlična partija za još jednog bivšeg igrača Sansa. Goran Dragić je sa 23 poena i 10 asistencija predvodio Majami protiv slabe Filadelfije. Ključna figura je ipak bio veteran Deng, ubacio je 29 poena, kada je on u formi Hit ne gubi utakmice. Majami je šutirao 55%, ostali su na sedmoj poziciji Istoka.

Netsi su balansiranom igrom, uz sedam igrača koji su bili dvocifreni, lako dobili Denver. Bruk Lopez je ubacio 19 poena sa klupe, pojačanje iz Minesote Jang dodao 15. Na drugoj strani Nurkić 7 poena, 10 skokova, Lovernj je promašio svih šest šuteva, nije se upisao, ali je imao 9 skokova, 2 asistencije i isto toliko ukradenih lopti.

Timberwolves Rockets Basketball

Junak večeri je "Bradonja". Harden je ubacio 31 poen, imao 11 skokova i 10 asistencija u pobedi Hjustona nad Minesotom. Promašio je prvih sedam šuteva, ali je u finišu prvog perioda namestio ruku. Sipao je sa svih pozicija, održavao razliku. U finišu je Minesota poenima Viginsa uspela da se spusti na -4, ali je serijom 14:2 domaćin priveo posao kraju.

Ruki Vigins je odigrao sjajno, ubacio je 30 poena, Peković je uz 16 poena, imao 13 skokova. Kevin Garnet još nije "debitovao", biće u timu u sredu uveče kada Timbervulvsi dočekuju Vašington.

Pelikansi su se vratili sa -18 i dobili Toronto. Luk Babit je ubacio 18 poena za domaćina koji i pored povreda Dejvisa, Andersona i Džej-Ru Holideja uspeva da ostane u trci za plej of.

Bucks Bulls Basketball

Čikago je uz odličnu partiju Nikole Mirotića, 16 poena i 14 skokova savladao Milvoki. Spustili su Bakse na 71 poen, gosti su šutirali svega 33%, a Bulsi napravili rekordnih 62 skokova. Milvoki je bio bez velikog pojačanja Kartera-Vilijamsa koji će biti u timu u sredu kada, pogađate, njegova nova ekipa igra protiv doskorašnje, Filadelfije.

Rezultati:

Čikago - Milvoki 87:71
Nju Orleans - Toronto 100:97
Hjuston - Minesota 113:102
Majami - Filadelfija 119:108
Feniks - Boston 110:115
Juta - San Antonio 90:81
Denver - Bruklin 82:110
Klipersi - Memfis 87:90

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke