'Bradonja' ukrao šou u teksaškom obračunu

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 25.01.2016.
00:23
Izvor: Sportske.net

Novim tripl-dablom i uz odličnu podršku Arize i povrtanika Džoša Smita, Džejms Harden vodio Rokitse do pobede nad Dalasom u Hjustonu.

Beta/AP Photo/Ronald Martinez, Pool
Beta/AP Photo/Ronald Martinez, Pool

Povezane vesti

Iako je promašio 11 od 18 šuteva iz igre, Harden je sa 23 poena, 15 skokova i 10 asistnecija bio centralna figura derbija Teksasa protiv Mevsa u Tojota Centru koji su 'Rakete' rešile u svoju korist rezultatom 115:104 i sada 'kasne' pobedu za lokalnim rivalom.

Gostima nije pomogao ni 31 poen Čendlera Parsonsa, ni 19 Dirka Novickog, niti jedna od najboljih partija u NBA karijeri Salaha Mežrija (10 pts, 11 sk), ni plus sedam na poluvremenu, niti to što su imali čak petoricu dvocifrenih u svojim redovima. Deron Vilijams je odigrao veoma loše, meč završio sa samo 4 postignuta poena i tu, uz duplo više prodatih lopti od protivnika, treba tražiti razloge njihovog poraza.

Dalas je odigrao veoma slabo u odbrani, Harden je privukao gro pažnje na sebe, a Trevor Ariza je bio izuzetno šuterski raspoložen, ubacio je 29 poena i sasuo šest trojki. Dobru partiju pružio je i povratnik iz LA Klipersa Džoš Smit sa 16 poena.

Ova pobeda Hjustona dodatno dobija na snazi jer je izvojevana bez lakše povređenog Dvajta Hauarda.

23p, 15r & 10a for @jharden13 as @houstonrockets defeat @dallasmavs 115-104.

A photo posted by NBA (@nba) on Jan 24, 2016 at 2:56pm PST

 
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke