'Bradonja' bolji "za dlaku" od Vestbruka u "revolveraškom obračunu"

Autor: Boban Filipović
nedelja 05.04.2015.
23:59
Izvor: Sportske.net

Uprkos novom Rasovom trip-dablu, Hjuston na krilima Hardena slavio u Oklahomi.

Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Tesna pobeda 'Rokitsa' nad 'Tanderom' u gostima, ispostraviće se da se ključna bila prva četvrtina koju su Teksašani dobili sa 10 razlike, budući da su ostala tri pripala domaćinu.

Oklahoma je bolje skakala, dosta bolje šutirala za tri poena, imala više timskih asistencija, ali imala 8 prodatih lopti više i nije uspela da reši Džejmsa Hardena u odbrani, što su bili osnovni razlozi poraza.

'Bradonja' je brojao do 41 uz odličan procenat šuta i iz igre i sa penala, veliku podršku imao je u Dvajtu Hauardu, oporavljeni 'Supermen' je za 22 miinuta provedenih na parketu postigao isto toliko poena, falila su mu dva skoka za dabl-dabl.

Rasel Vestbruk je ponovo briljirao, zabeležio novi tripl-dabl, ubacio je 40 poena, imao 13 asistencija i 11 skokova, pratili su ga rezervista Morou sa 22 i turski centar Kanter sa 21 poenom, ipak, nije bilo dovoljno za pobedu.

Na kraju utakice u Oklahoma Sitiju na semaforu je pisalo 112:115.

'Tander' ostaje na osmoj poziciji na zapadu, ima pola pobede više od Nju Orlinsa i ove dve ekipe će do kraja regularnog dela sezone biti direktni konkurenti za 'poslednji voz' za plej-of.

Hjuston se učvrtio na drugoj poziciji zapada, trećeplasirani Grizliji iz Memfisa kakskaju jednu pobedu za Raketama iz Teksasa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke