"Brada" igrao simultanku, u Oklahomi ne daju popust!

Autor: Boris Jovanović
petak 12.12.2014.
08:37
Izvor: Sportske.net

Džejms Harden prvo doneo produžetak, pa onda i pobedu Roketsima u Sakramentu. Tander bez milosti za Kavse koji su noćas bili bez Lebrona.

Beta/AP Photo/Ben Margot
Beta/AP Photo/Ben Margot

Povezane vesti

"Bradonja" se ne da. Najbolji strelac NBA je 10 od ukupno 44 poena ubacio u produžetku, pa je Hjuston isčupao pobedu u Sakramentu. Harden je ubacio trojku i odveo ekipu u overtajm, a onda serijom 7:0 praktično rešio meč.

Kingsi su u krizi posle solidnog starta ovo je njihov sedmi poraz u devet mečeva, poklonili su protivniku 22 lopte, što je rezultiralo sa 27 poena gostiju.

Sakramento i dalje bez Kazinsa, ali na drugoj strani ne traže opravdanje, "Supermen" Hauard je propustio 11. meč u nizu.

Loša vest za narednog protivnika Rokitsa, Denver, u subotu će u Koloradu Hauard biti u timu. S obzirom na skor, 8-3 bez njega, ne može se reći baš da je izostanak bio nenadoknadiv.

Cavaliers Thunder Basketball

Ni Lebrona nismo videli sinoć na parketu, retko "Kralj" propušta utakmice, imao je problema sa bolom u kolenu, nije ozbiljno, ali ni za rizik.

Kavsi teško mogu da nađu simpatije za izostanak najboljeg igrača kod Tandera, koji je sezonu počeo bez Duranta, a onda se u prvoj nedelji povredio i Vestbruk.

Nisu oprostili gostima iz ohaja, Vestbruk je ubacio 26 poena, imao 7 skokova,i 8 asistencija, Durant skromniji, 19 poena.

Na drugoj strani Lov sa više lopti u odsustvu Džejmsa bolji nego obično ove sezone, 18 poena, 16 skokova. Irving je postigao 20, ali je imao dosta problema sa Vestbrukom koji ga je limitirao na 33% šuta.

Oklahoma se odlepila serijom 10:0 u trećoj četvrtini, sve što su Kavsi uspeli je da se spuste na -4, ali se domaćin održao.

Rezultati:

Oklahoma - Klivlend 103:94
Sakramento - Hjuston 109:113 pr.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke