Božinova opčinila magija "Pionira"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.01.2016.
01:03
Izvor: Sportske.net

Napadač fudbalskog kluba Partizan Valerij Božinov prisustvovao je košarkaškom derbiju u "Pioniru", a evo kako je na "Instagramu" doživeo sinoćni meč.

instagram.com/valeribojinov86
instagram.com/valeribojinov86

Povezane vesti

Košarkaši Partizana upisali su u ponedeljak jako važnu pobedu koja ih stavlja u dobru poziciju pred završne borbe za opstanak u Jadranskoj ligi.

Najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji savladao je "večitog rivala" sa 86:81 i tako mu se revanširao za poraz u prvom delu sezone.

Crno-beli su do pobede stigli i zbor frenetične podrške "Grobara", a na tribinama su bili osvedočeki navijači Partizana iz sveta sporta kao što su Milica Mandić, Valerij Božinov i Abubakar Oumaru.

Bugarski internacionalac je utakmicu pratio sa pozicije blizu parketa pa je na kraju ovekovečio trijumf crno-belih snimkom koji je postavio na svoj "Instagram".

"Ole, ole, ole Partizan, ole, ole, ole! Magija" napisao je popularni Boža, kako su ga od milošte krstili "Grobari".

@sasa.lukic ⚫⚪ Ole ole ole Partizan Ole ole ole ⚫⚪ Magija

A video posted by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Jan 25, 2016 at 2:43pm PST

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 26.01.2016
02:18

I Golubovic i Lukic (eto ga iza) i Balazic:-D Vidi se da je VB dobar covek i da nema rdjave namere, ali ne deluje mi kao neko ko ce moci da odgovori nasim zahtevima na prolece- eh, da je makar upola dobar na terenu kao sto je dobra osoba pa i da kazes i da kredit mu das dodatni, ali mislim da kod njega nije bio problem samo to sto nije imao tu pomoc u napadu. Nadam se da gresim!

avatar
Black Tooth
Tuesday, 26.01.2016
15:09

mogao bi da ima nekoga da mu dodaje!