Božić je objasnio - Evo gde je Partizan trenutno najtanji

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 04.10.2015.
20:33
Izvor: Sportske.net

Petar Božić, ali i ostali akteri susreta u Sremskoj Mitrovici, istakli su da je skok u potpunosti odlučio pobednika.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je izgubio i drugi meč ove sezone, u drugom kolu je Mega bila bolji rival, a nakon utakmice akteri su dali svoje viđenje meča.

Petar Božić nije bio najzadovoljniji igrom svog tima, posebno je istakao Meginu dominaciju u skokovima.

"Mega je pred ovaj meč stvarno imala mnogo problema sa povredama i ja zaista želim da se ti momci što pre oporave i da ih u nastavku sezone mimoiđu povrede. Međutim, očigledno je da ih je to skupilo, igrali su više timski. Dobro su počeli meč, šut za tri poena ih je dobro služio. Odnos u skokovima govori o energiji koja je bila na njihovoj strani i ja im čestitam na pobedi.", rekao je Petar Božić.

Andreja Milutinović, jedan od igrača od koga se očekuje da ove sezone dobije veliku minutažu u Partizanu, rekao je da je ofanzivni skok Mege odlučio utakmicu, kao i loš početak crno-belih.

"Čestitam Mega Leksu na pobedi. Nismo dobro otvorili utakmicu, dozvolili smo Megi mnogo laganih šuteva, oni su to iskoristili i već na startu pogodili nekoliko trojki. Kasnije smo pokušali da se vratimo u meč, ali nismo uspeli jer smo rivalu dozvolili čak 17 ofanzivnih skokova. To je bilo previše i  Mega je zasluženo slavila.", rekao je Milutinović.

Igrač utakmice svakako je bio Timoti Luvavu-Kabaro, bio je pun samopouzdanja nakon utakmice.

"I dalje sam nezadovoljan zbog načina na koji smo odigrali poslednja dva napada. Međutim, bila je ovo odlična utakmica. Ako budemo u nastavku sezone igrali ovako, pobeđivaćemo. Mislim da bismo mnoge ekipe mogli da impresioniramo ovakvom igrom."

Krajnji komentar je dao trener Mege, Dejan Milojević.

"U najavi utakmice sam već rekao da smo imali dosta problema sa povredama. Međutim, igrači koji su igrali danas su izneli sav teret. Znao sam da je način da se dobije ova utakmica jaka odbrana, tako je i bilo, a Partizan je postigao samo 59 poena.

Kada ekipa ima 20 skokova više to dovoljno govori o zalaganju. Ovo je naša prva pobeda ove sezone i nadam se da ćemo ući u trijumfalni niz. Činjenica je da nam predstoji teško gostovanje ekipi Budućnosti u Podgorici, ali ja verujem da moja ekipa može da pobedi svakog rivala.
", završio je Dejan Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Stevic
Tuesday, 06.10.2015
09:35

Kripton zove Zumbula, da se vrati da se hitno vrati na cvrenu planetu!nZumbule vrati se, na zemlji vise nema sta da se trazi, ovi iz selekcija sportskog drustva Crbena Zvezda su mnogo jaci!

avatar
сочинитељ
Sunday, 04.10.2015
21:23

мега играла без носилаца и лагано победила,реално стање показује да је овај тим партизана у рангу тимова из доњег дела табеле,плејеви су им добри,бекови и крила такође али на центрима су ужасни,перовић и кад је био у зениту каријере играо је просечно,а камоли сад,спор,повређен,спутава млађе,копривица исподпросечан (мора да има дебелу везу у партизану па игра),лошијег центра не памтим,ђумић имао добру минутажу код дулета,а сад...уз опоравак повређених и појачања на позицији 2,4,5 могу да се надају средини табеле,за ф4 треба најмање 6 добрих играча

avatar
crnobelo
Monday, 05.10.2015
00:13

Sve bih se složio sa tobom sem da je Perović u zenitu karijere igrao prosečno..To je košarkaš koji je dugo igrao u najjačoj ligi evrope, i to u timovima kao što su Unikaha, Valensija i Barselona..Ipak neko ko igra prosečno ne igra u takvim ekipama..sada je spor, trom..posledica takvih povreda..

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
12:59

Tako je, a ja se jos samo ne slazem ni sa tim da nam treba jos cak sest igraca, i to jos najmanje sest. Treba nam jos jedno 3-4 igraca sto isto nije malo, naprotiv, a vratice se i Andric i Muric.

avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 04.10.2015
21:13

Rim protector!

avatar
Бранислав Вуковић
Sunday, 04.10.2015
21:03

Dje Dule??? Cim nema posla u partizanu dodje u Crnu Goru da prosipa pamet i da pljuje po Srpskoj kosarci i da uzima Srpske telente da igraju za Crnu Goru...Eto dje je...Veliki grobar!