Božić: "Jako težak poraz"

Autor: Beta Beta
subota 24.10.2015.
21:59
Izvor: Beta

Strateg KK Partizan Petar Božić izjavio je da su njegovi izabranici podbacili u osnovnim stvarima u susretu sa Krkom koji je tim iz Novog Mesta dobio trojkom u poslednjoj sekundi.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Petar Božić rekao je da su njegovi košarkaši u večerašnjem porazu od Krke "podbacili u osnovnim stvarima".

"Jako težak poraz. Prvo poluvreme smo igrali sa energijom i idejom koju smo postavili, ali u drugom poluvremenu smo podbacili sa tog aspekta. U završnici je nedostajala koncentracija. Penali i skokovi u korist Krke govore o želji i koncentraciji u njihovu korist, tako da smo podbacili u tim elementarnim stvarima. Posle svake utakmice možemo da izvučemo nešto iz loših stvari, a bilo je mnogo loših stvari", rekao je Božić.

Partizan je izgubio rezultatom 69:70 i to nakon trojke koju je Mirko Mulalić postigao sa pola terena uz zvuk sirene.

Novinare je zanimalo zašto kapiten Vanja Marinković ima smanjenu minutažu.

"Letošnje promene, uloga kapitena i prostor koji je dobijao u pripremnom periodu su uticali na njega. Osetio je veliku odgovornost zbog trake. On treba da nastavi da radi, a ja verujem da je ovo samo faza i da će proći", rekao je Božić.

Partizan se nakon petog poraza u ABA ligi nalazi u donjem delu tabele a u nastavku šampionata očekuju ga izuzetno teški mečevi sa Crvenom zvezdom Telekom, Zadrom i Budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdu Srbija voli
Sunday, 25.10.2015
16:56

Kad se naviknes bice ti lakse jer to je tek pocetak.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
13:02

pre 1 satnBozicu, odlazi!nNije u skladu sa uslovima korišćenja

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 27.10.2015
15:08

Mislim da posle ovog poraza, smo izgubili šanse za final 4

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Tuesday, 27.10.2015
17:48
avatar
33
Sunday, 25.10.2015
09:31

Pero, potrudiš se malo više da ne bude poraza!

avatar
magister
Sunday, 25.10.2015
02:18

Banea i Stefane Chelsea, kakve li vas grdne muke muče kad uživate u tuđoj nesreći? Ili ste samo, jednostavno nule od ljudi? Nadam se da su ipak muke, zavist, kompleksi koje vam je naš klub nabio, ali to je sport. Neko je ovde pisao kako je Partizan postao klub tek sa Kićom i Prajom. Igrali smo i pre toga, ali bez ijednog trofeja. Prvi osvojio Reba Ćorković, ali od tada, pa posebno poslednjih godina, harali smo. Preskočili smo Zvezdu i sve druge u broju trofeja, osvojili Evropu i bili nadomak ponavljanja tog uspeha pre samo par godina. Sad se opet vremena promenila. Došlo Zvezdinih 5 minuta (doduše, uz ogromnu političku podršku). I taj se čemer mora izdržati. Božić je dobio najgori mogući start kao trener. Iz ovog do sad apsolutno ništa ne može da se vidi (osim trenerskog neiskustva; al' to znamo od početka). Mislim da je tema za analizu kako se došlo do ovde. Kako posle toliko trofejnih godina nije uspostavljen nekakav sistem, stvaranja igrača, tima? Kako smo posle tolikih uspeha spali na prosjački štap? Da li su okolnosti zaista takve da se i nije moglo bolje? Kako to da odasvud drugde dolaze talenti (ima ih i bilo ih je i u Zvezdi i u FMP-u i u Radničkom, sad u Megi), kako to da oni pronađu i neguju igrače već od 14, 15 godina, a mi ni sa takvim uspesima nismo uspeli da uspostavimo školu i sistem? U tome vidim najveću odgovornost onih koji su vodili Partizan, jer, osvojili su trofeje, bravo(!!!), ali ostavili su pustoš iza sebe.

avatar
dex
Saturday, 24.10.2015
23:15

sta se desilo sa vanjom????????????????? ne mogu da shvatim da je toliko stagnirao

avatar
Volim Partizan
Saturday, 24.10.2015
22:50

Samo opusteno Pero prijatelju uz tebe smo grobari iz Slovenije.Znamo da ce doci sve na svoje....Kk Institucija Partizan for ever

avatar
banea
Saturday, 24.10.2015
22:32

Ma neeeeeeeeeee bre tek za dva kola sledi teeeeeeeeeezak,teeeezak poraz.

avatar
Majstor Bob
Saturday, 24.10.2015
22:13

Mislim da je vreme da prepustis mesto nekom treneru. Prihvati se nekog drugog posla i unapredi Partizan

avatar
svojnasvome
Saturday, 24.10.2015
22:12

Majstore ti samo govoriš da ste videli lose stvari al ne smanjujes ih nego se one povecavaju. Ma nema tu ni reda ni rasporeda...totalno odsustvo ideje uigrane akcije, ko preuzima odgovornost i kada. Nema igre pod kosevima jer su centri suplji ko nikad u istoriji, oni igraju ceo mec sa dva igraca od cega jedan centar. Umesto da ga markira najbolji igrac odbrane ti stavljas andjusica ako se ne varam na njega. Kazes bez faula....pa bilo ko da uzme loptu bez faula al jedino ako taj mula uume loptu onda mora faul pa priduzeci. Nemass veze a dule ne valja a? Gde su sponzori...igraci ko nabacani bez ideje....fuj

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 24.10.2015
22:11