Boston kvari posao Kavsima?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 10.10.2016.
19:11
Izvor: Sportske.net

Pokušavali su Seltiksi celo leto da angažuju još jedno veliko pojačanje, nije im polazilo za rukom, sada bi ipak mogli da dovedu "kapitalca".

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Prema pisanjima američkih medija, Džej Ar Smit se nalazi na radaru Boston Seltiksa.

Iskusni bek i svojevremeno najbolji šesti igrač lige sa Niksima, trebalo je da obnovi saradnju sa Klivlenda Kavsima kako je od ovog leta slobodni agent, ali to nikako da se desi.

Smit traži jači ugovor, Kavsi pokušavaju da nađu kompromis, pa dve strane nikako da se dogovore. Franšiza iz Ohaja je u međuvremenu angažovala i Tonija Daglasa, što se nije dopalo Smitu koji je svoje nezadovoljstvo izrazio na "Tviteru".

Čitavu situaciju mogli bi da iskoriste Boston Seltiksi koji žarko žele još jedno kvalitetno pojačanje. Dovođeni su "Kelti" u vezu sa mnogim imenima ovog leta, bilo je priče o Vestbruku, potom i o Blejku Grifinu, na kraju su morali da se zadovolje Alom Horfordom. Bivši centar Hoksa je odlično pojačanje, ali nema sumnje da su Deni Ejndž i ostatak sportskog sektora želeli još jedno "ime".

Smit bi došao kao zamena za Ejverija Bredlija, veruje se da bi "Kelti" morali da izdvoje 15 miliona dolara ukoliko žele da ga nateraju da odustane od Kavsa i bude zamena u njihovim redovima.

Problem je u tome što je Bostonu ostalo još devet miliona dolara do "kepa", te ukoliko ne naprave neki trejd skorije, teško da će uspeti da privole iskusnog beka da im se pridruži. No to je NBA, pa je sve moguće.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke