Boris Dalo progovorio i crnogorski!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.01.2015.
18:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jedan od onih koji atmosferu u redovima Partizana uvek održavaju na visokom nivou, bez obzira na sve probleme, svakako je simpatični Francuz, Boris Dalo.

BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV
BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV

Povezane vesti

Neke njegove pošalice odavno su postale popularne na društvenim mrežama, a ''pretnja nabadabanjem'' bila je svojevrsni uvod u jesenje masovne pozive Saši Pavloviću da se vrati u Partizan, što je on na kraju i učinio.

Takođe, već posle prve sezone u Partizanu, Boris Dalo je odlično savladao srpski jezik, a ovih dana u izjavi ''Novostima'' kapiten crno-belih Dragan Milosavljević otkriva da je pored srpskog, Dalo ''progovorio i crnogorski jezik''.

''To je Pavlovićev uticaj, povukao je akcenat... Ali, prosto je neverovatno koliko je talentovan za jezike, pravi je genije!

Ja na francuskom znam tek poneku nepristojnu reč koju sam pokupio iz svlačionice, a on je u svlačionici novi jezik naučio! I po koju psovku, naravno... Sa Borisom možeš lagano da pričaš na srpskom, jedino kad ga mrzi nešto da uradi, onda se pravi da ne razume'',
otkriva Milosavljević.

Podsetimo, Borisu Dalou ovo je druga sezona u Partizanu, ali na terenu nikako da dođe do punog izražaja. Tek na trenutke pokazuje sav svoj potencijal, ali ko zna, možda ''eksplodira'' kada to bude bilo najvažnije...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldinjo
Monday, 26.01.2015
19:52

Voleo bi i da pored srpskog savlada i ono zbog cega je i dosao ali sumnjam u njegove kvalitete, voleo bi da gresim