Borba za evropsko proleće - U kakvom će sastavu Partizan dočekati ''braću''? (18:30h)

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.02.2017.
12:34
Izvor: Sportske.net

To pitanje se postavlja već nekoliko dana, ali izgleda da nekih pozitivnih pomaka i dalje nema.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Posledice stomačne infekcije koja je zadesila nekolicinu košarkaša Partizana i dalje bitno utiču na sastav crno-belih.

Tako je bilo čitavim tokom završnog turnira u Nišu, a tako je i danas, pred revanš meč šesnaestine finala FIBA Lige šampiona protiv ekipe PAOK-a.

Prema poslednjim informacijama, crno-beli će i ovoga puta biti lišeni pomoći prvog trenera Aleksandra Džikića, zatim plejmejkera Viijama Hečera, Vanje Marinkovića, verovatno i Miloša Koprivice. Takođe, zbog povreda i dalje odsustvuju Frenk Robinson i Kenan Karahodžić.

Prema tome, sastav Partizana večeras će biti uglavnom isti kao i tokom finalnog turnira u Nišu, s tim da bi mogao da bude pojačan talentovanim Slobodanom Jovanovićem.

Ono što navijače Partizana takođe brine, jeste činjenica da ni Uroš Luković i Mihajlo Andrić nisu potpuno spremni, i njih dvojicu je zakačila pomenuta infekcija, ali srećom nešto blaža.

Bilo kako bilo, iz Partizana poručuju da ne traže alibi, da će se boriti i preko svojih maksimuma, ali se nadaju i velikoj podršci sa tribina, mada je teško očekivati da će pristalice crno-belih, posle sjajnog dočeka u Solunu, večeras vršiti pritisak na protivničke igrače.

Večerašnji meč u hali ''Aleksandar Nikolić'' počinje u 18 časova i 30 minuta i u svakom slučaju očekuje se spektakularna atmosfera, poput one iz Soluna, kada su navijači dva ''bratska'' kluba zajednički bodrili igrače i jednog i drugog kluba.

Baš takva je i najava utakmice, koja je objavljena na Fejsbuk stranici Partizana, gde se uz detalje atmosfere iz Soluna, čuje i himna PAOK-a.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Wednesday, 22.02.2017
20:50

Ko vam je sada kriv sto ispadate iz ovog smesnog takmicenja u kom se bori i KK Juventus (nisam ni znao da postoji taj klub)?

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 22.02.2017
18:53

Mozda nece ni Sloba igrati, a ako ne budu igrali ni Andric i Lukovic ili ako budu vrlo malo ulazili, bukvalno cemo biti prepolovljeni, a i sada smo mi blizu toga. Ostaju Ratkovica, Pot, Gordon, Vrabac, Tanaskovic, Velickovic, Bircevic, Majstorovic.