'Bomba' u najavi - Zvezdino sledeće pojačanje stiže iz Atine!?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.07.2017.
15:02
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije i regionalne ABA lige radi punom parom, vest o mogućem pojačanju lansirali su grčki i turski novinari.

Epa/Cem Turkel
Epa/Cem Turkel

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s angažovao je tri pojačanja za nastupajuću sezonu ali navijači sa nestrpljenjem iščekuju da na Malom Kalemegdanu odjekne neka "transfer bomba".

Jutros smo preneli da se bivši centar Makabija iz Tel Aviva Kolton Ajverson nalazi na meti crveno-belih, a izgleda da je još jedan Amerikanac blizu prelaska u Crvenu zvezdu mt:s.

Specijalizovani portal "Eurohoops" prenosi da Zvezda još nije uputila zvaničnu ponudu, ali turski novinar Fersu Jahuabejolu poručuje da bi Džejms Feldin (29, 193 cm) karijeru mogao da nastavi u redovima šampiona Srbije.

Američki bek još uvek se nalazi pod ugovorom sa Panatinaikosom i teško je očekivati da će Zvezda ulaziti u priču dok ne dođe do eventualnog raskida saradnje.


Ukoliko Feldin dogovori prekid saradnje sa atinskim "Zelenima" onda bi transfer bio mnogo realniji, a nema sumnje da bi ovo bio tip igrača kakav je Zvezdi potreban za nastupajuću sezonu.

Tokom prethodne sezone Feldin je u Evroligi prosečno beležio 6,7 poena i 1,9 asistencija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Stanojevic
Sunday, 30.07.2017
17:39

Фелдин је понуђен Звезди али Звезда тражи други тип играча

avatar
gosfkcz
Sunday, 30.07.2017
15:48

Ma totalno sam opusten. Pokazali su ljudi da umeju da rade. Treba im verovati i pustiti ih da rade na miru a uz nas na tribinama nema zima za KKCZV.

avatar
Predrag Drobnjak
Sunday, 30.07.2017
15:39

Partizan nikada nije bio u mogucnosti da dovodi igrace iz drugih EL klubova, FMP to svake godine radi.Uz to, filijala se takmici u istim ligama kao i oni, procenite sami ko je imao vise povlastica, Partizan u doba svoje dominacije ili FMP sada.

avatar
Jastreb
Sunday, 30.07.2017
15:47

Fmp nikada nije imao neke privelegije iako je zasluzio sobzirom da vas je prosle godine razvalio u polufinalu nase lige,vas iz igokee dinamika,nis,mts,.....ili kako se vec zovete

avatar
gmarkovic
Sunday, 30.07.2017
15:50

Pukni...😁😂😂😉

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 30.07.2017
15:34

Proslogodisnji skauting bukvalno, nisu se ni naprezali previse ni da traze druge opcije... Pocevsi od Jankovica, Jovanovica, preko Ajversona koji je bio slobodan ali trazio vise nego sto smo mogli da ponudimo, gde na kraju ga Makabi uzeo za 500k za sezonu, i sada ponovo pomenute opcije Feldina....Feldin je po grckim medijima placen tacno 400k, i sa relativno skromnom sezonom iza sebe, gde PAO zeli da gase resi (parafirao prosle sezone dvogodisnju saradnju), da preuzme neko drugi njegov ugovor, il barem dobar deo toga, a ostatak da grcki tim doplati....Cini mi se da je slicna situacija uradjenja u slucaju Cirbes, gde se Makabi tako resio velikog ugovora, i tu Bajern preuzeo dobar deo, ali nije mogao da isprati sve iz ugovora, pa ovi resto dopunili, na zadovoljstvo svih strana... Bice dobro za nas ako se tako uradi sa Feldinom, barem tako se prica od strane Grka, na stranom jednom forumu kakva je situacija...Odlicni su ovo potezi, videcemo da li ce doci do dogovora....

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 30.07.2017
16:47

Jos kad bi Kvin Kuka doveli pa da kompletiramo proslogodisnji skauting.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 30.07.2017
15:18

Ima jos vremena da se pojacamo i uigramo koliko toliko