Bolnica u 'Blaugrani' - Perperoglu van terena šest nedelja

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.12.2016.
14:10
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Barselona ponovo je pogođen povredom jednog od igrača, pošto trener Jorgos Barcokas u narednom periodu neće moći da računa na Stratosa Perperoglua.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Jedan od retkih igrača Barselone koji su od početka sezone uspeli da ostanu zdravi i izbegnu probleme sa povredama danas je zauzeo svoje mesto u ambulanti.

Grčki internacionalac Stratos Perperoglu (32, 203 cm) povredio je koleno na poslednjem treningu pred put u Vitoriju, na duel 13. kola Evrolige sa ekipom Baskonije.

Prve procene govore da Jorgos Barcokas neće moći da računa na krilnog košarkaša u narednih šest nedelja čime je nastavljena Barsina agonija sa povređenim igračima.

Pre Stratosa Perperoglua probleme sa povredama imali su Huan Karlos Navaro, Džastin Delman, Pau Ribas, Peteri Koponen, Šejn Laval i Viktor Klaver i svi pomenuti igrači propustili su veliki broj mečeva.

Grčki internacionalac u tekućoj sezoni beleži prosek od 5.5 poena i 2.5 skokova u Evroligi, dok je u ACB ligi nešto zapaženiji sa prosekom od 8.4 skokova i 3.1 skokom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke