Bogdanović: "Što pre završiti posao"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.06.2014.
19:50
Izvor: Sportske.net

Ubedljivo najbolji pojedinac na prva tri susreta finalne serije plej-ofa košarkaške Superlige Srbije kazao je da će Partizan u četvrtom susretu pokušati da stavi tačku na borbu za titulu uprkos činjenici da se igra pred navijačima Crvene zvezde Telekom.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Nakon što su izgubili prvi meč finalne serije plej-ofa domaće Superlige košarkaši Partizana vezali su dva trijumfa i tako došli do prilike da pred navijačima Crvene zvezde Telekom odbrane titulu.

Najbolji pojedinac crno-belih na prethodne tri utakmice bio je Bogdan Bogdanović koji je u proseku postizao po 29 poena po meču. Uoči subotnjeg "gostovanja" prvotimac crno-belih najavljuje juriš na pobedu koja bi Partizanu donela trofej.

"Prošle godine u finalu smo ih dva puta dobili u gostima, zašto ne bismo opet? Težimo ka tome. Svaki sledeći meč je sve teži i zato treba iskoristiti šansu što pre" objasnio je Bogdanović.

Kao veoma važan momenat finalne serije Bogdanović je naveo drugi meč kada je Partizan odmah vratio brejk. Logično, bek crno-belih smatra da bi bilo teško vezati tri pobede da je Zvezda došla do prednosti od 2:0 u seriji.

"Imali smo lošu utakmicu posle svih događaja u prvom meču. U drugoj smo bili pribijeni uza zid i da smo tada izgubili, mislim da ne bismo imali šansu da ih dobijemo tri puta zaredom. Ali eto, vratili smo se, sada treba biti pametan i ostati koncentrisan do kraja sezone" ističe Bogdanović.

Četvrta utakmica finalne serije ponovo će biti igrana pred navijačima ali će Partizan imati podršku svega nekoliko stotina svojih pristalica jer će Crvena zvezda Telekom biti domaćin subotnjeg susreta.

"Sigurno će u subotu biti bolje i što se tiče atmosfere, a i što se tiče same utakmice. Njima je to poslednja šansa ove sezone da se bore, moraće da daju sve od sebe. To im nameće neki pritisak, nas rasterećuje, ali treba biti profesionalac i završiti posao što je pre moguće" zaključio je Bogdanović.

Prvu "meč loptu" u borbi za trofej Partizan NIS će imati u subotu od 20 časova za kada je zakazana četvrta utakmica finalne serije plej-ofa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke