Bogdanović otišao na potpisivanje ugovora sa Fenerom!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.07.2014.
16:23
Izvor: Sportske.net, b92.net

Reprezentativac Srbije i dosadašnji prvotimac Partizana Bogdan Bogdanović otputovao je u četvrtak u Istanbul kako bi stavio potpis na ugovor sa Fenerbahčeom.

Beta/AP Photo/Kathy Willens
Beta/AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Bogdan Bogdanović od sutra bi zvanično trebalo da postane novi član istanbulskog Fenerbahčea o čemu svedoči i vest da je reprezentativni bek danas otputovao za Istanbul.

Dosadašnji prvotimac Partizana sinoć se odazvao reprezentativnom pozivu selektora Saše Đorđevića ali je već danas krenuo pit grada na Bosforu kako bi stavio paraf na ugovor sa Fenerbahčeom javlja "B92".

Ukoliko sve bude išlo po planu Bogdanović će tokom sutrašnjeg dana zvanično postati novi član šampiona Turske sa kojim će potpisati ugovor na četiri godine vredan 3.5 miliona evra.

Partizanu bi od ovog transfera trebalo da pripadne oko 1.3 miliona evra a Bogdanovićev ugovor sa Fenerom podrazumevaće i izlaznu kaluzulu posle dve sezone u slučaju ponude iz NBA.

Bogdan Bogdanović tako će postati treće pojačanje u ovom prelaznom roku za tim Željka Obradovića koji je danas smešten u evroligašku grupu "C" u kojoj se još nalaze Barselona, Panatinaikos, Turov, Armani i Bajern.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke